2015. október 17., szombat

Julianne Moore Coin elnökről

A színésznő egészen röviden beszél az US Magazine-ban Coin karakteréről, szerintem ezt ma még szívesen olvassátok :)


A remény soha nem hagyja el Julianne Moore-t! A kortalan szépség ezúttal a Modern Luxury Angeleno magazin új, novemberi számának fotósorozatán tündököl, ahol J. Mendel, Chanel, Dior, és Altuzarra csodálatos divatterveiben pompázik. [Az újság címlapja ITT.] Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részében láthatjuk a számító Coin elnök szerepében, amiről az 54 éves Oscar-díjas színésznő elárulta, hogy arra törekedett, hogy még több mélységet vigyen a karakterbe, aki a Jennifer Lawrence által alakított Katniss Everdeen mellett vezeti a filmben látható lázadást.

- Mivel az ember Katniss szemszögéből látja Coin elnököt, nem tűnik teljesen hús-vér embernek. - árulta el a színésznő. - De én szerettem volna biztosítani a karakter számára egyfajta ívet. Nem akarom lelőni a lényeget, de érezhető majd egyfajta változás a karakter kapcsán, ami majd kiábrándultsághoz vezet. Szerettem volna elérni, hogy egy forradalmárból olyasvalakivé váljon, aki szeretné magát beépíteni egy új hatalmi rendszerbe.
Forrás: US Magazine

1 megjegyzés:

  1. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Julianne hogyan fogja elérni, hogy Coin negatív karakterré, sőt ellenszenvessé váljona a végére. A Pt.1-ben enyhe túlzással ugyan, de nekem szimpatikus volt. A könyvben is csak akkor gondoltam rá "gonoszként", mikor megtudtam, hogy ő felelős Prim haláláért, de ennyi, semmi utálat vagy ilyesmi, ami Snow-nál mindig ott van ha látom. Szóval remélem, hogy sikerül Coin szerepét is átformálnia a végére, mert úgy lenne igazán hatásos a végkifejlet! :)

    VálaszTörlés