2015. október 7., szerda

A Kiválasztott 2. részének is van elvont IMAX posztere

Az IMAX poszterek mindig sajátságosak. Így volt ez a Futótűznél is, és most a Kiválasztott 2. részé is megjelent. Ő lenne az:


7 megjegyzés:

 1. Az eddigi osszes kozul a legszebb..

  VálaszTörlés
 2. De JÓ!!! Nagyon szép! Nagyon jól néz ki!
  Bori

  VálaszTörlés
 3. Ne kövezzetek meg, de nekem nem tetszik. Irtó fura a Katniss arcából kinövő rózsa...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hiszem, hogy bántana ezért bárki is. Emlékszem a két évvel ezelőtti (fentebb belinkelt) Futótüzest együtt utáltuk tömegesen :) Ez annál tényleg jobb egy árnyalattal, de nekem még ez is a brutál giccs kategória (ehhez képest a final-poster csak kicsit sok :).
   Amúgy az hagyomány állítólag, hogy az IMAX poszterek mindig eltérnek a hagyományostól.

   Törlés
  2. Én nem giccsesnek mondanám, hanem groteszknek. Szerintem tele van szimbólummal az egész. A fehér rózsa Snow-t ábrázolja és mint a könyvekből tudjuk ellenfeleit egyszerűen megmérgezi. És ha azt nézzük Katniss-t is megmérgezi a "gyűlölettel", innen jönnek a vérző könnycseppek. De persze ezek is lehetnek csak bemagyarázott dolgok és a készítők arra mentek, hogy minél feltűnőbb legyen. Ha ez így volt, akkor tényleg a giccs a legjobb szó rá.

   Törlés
  3. A giccs, a groteszk és a szimbólumok - szerintem - nem zárják ki egymást. És szimbólumok ügyben igazad van, azt én már a Futótüzes IMAX poszteren is imádtam, hogy nagyon kiterjedt szimbólumrendszere van. Ez tán annyira nem összetett, mint az volt, de ettől még igazad van szimbólum-ügyben :)
   Nekem a madár csúnya, Katniss ajka túl vörös és tényleg furcsa az a lyukas rózsa.

   Törlés
  4. A békeőrök ráadásul olyanok, mintha a fecsegőposzátát védenék. És Katniss tekintete... Annyira felsőbbrendű, mintha uralkodna a "senkiházi kis alattvalóin". És tényleg túl piros a szája. Mondjuk én nem szeretem az egész piros-fehér újítást, főleg a trónos posztert és a ruhát...

   Törlés