2015. október 29., csütörtök

Vasárnap este Futótűz az RTL Klubon!

Folytatódik a sorozat, most hétvégén a Futótüzet nézhetjük meg az RTL Klubon 21:15-től. Nyilván azért ilyen későn, mert 16-os korosztály-besorolásban van a film, viszont szerintem is szerencsésebb lett volna, ha pénteken megy le a sorozat, de ez van. És van ezúttal is ízelítőnk is, sokan már kiszúrtátok a múlt heti reklámok alatt is, ugye? :)



Azon most kár pörögni, hogy Josh-t mondják vagy nem, tök mindegy. Ti ettől még szerethetitek őt, ezt nem veszi el tőletek senki :) Az már más kérdés, hogy Woody Harrelson nevét nem tudni leírni, szintén súlyos probléma. De mindegy.

Mivel láthatóan élveztétek a múlt vasárnapi chat-et és ki is használtátok, beszélgettünk, nosztalgiáztunk, kielemeztük, mely jelenetet/karaktert miért szeretünk vagy éppen miért nem, ezért nem látom akadályát, hogy most hétvégén is chat-eljünk. Tudom, a vasárnapi késői időpont nem túl szerencsés, én sem leszek teljesen végig. De talán még mindig szerencsésebb TV-s időpontban chat-elni, minthogy azt mondjam, indítsa el mindenki a DVD-jét péntek este 8-kor, mert félő, hogy az kevésbé működne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése