2015. október 1., csütörtök

Sam Claflin Total Film interjú

A múltkor leszavaztátok a Sam Claflin interjút (jó, oké Ti se arról szavaztatok, hogy nem akarjátok, csak arról, hogy ráér később :), pedig ez is izgalmasnak ígérkezik. Az interjú során a riporter/szerkesztő filmekből származó idézetek formájában teszi fel a kérdéseket. Remélem sikerült frappánsan lefordítani őket, mert azért nem mind volt egyszerű :)


"Te hozzám beszélsz?" [Taxisofőr]
Igen... Élvezem az interjúkat. Korábban horrortörténeteket hallottam pedig róla. Valaki egyszer azt mondta, "Sajtótájékoztatók egy héten át? Ó, Te szerencsétlen." De én meglepően könnyűnek találom. Szabadnak érzem magam általa.

"Szerencsésnek érzed magad, punk?" [Piszkos Harry]
Szerencsésnek érzem magam. Szeretem a szerencsés punkokat, igen. Nem éreztem magam nagyon felkészülve arra, hogy csatlakozzak Az Éhezők Viadalához, de nagyon izgatott voltam. Hatalmas rajongója voltam [az első filmnek]. 

"Szövegelni azt tudsz. De tökös is vagy hozzá?" [Acéllövedékek]
Kifejezetten olyasvalaki vagyok, aki képes távolságot tartani a munkájától, vagyis, amikor hazamegyek, nem folytatom a szövegelést és a vagánykodást. Le tudom tenni a csomagomat az ajtóban - oda- és visszafelé is.

"Mi az utolsó, amire emlékszel?" [Memento]
Emlékszem, hogy a[z Éhezők Viadala] forgatásán az utolsó nap nagyon-nagyon bizarr volt. Mindenkitől elköszöntem. Mindenkihez odamentem és mindenkit átöleltem, akárhány évet is dolgoztunk együtt. Rengetegen végeztünk azon a napon. Aztán egyszercsak váratalanul az első rendezőasszisztens így szólt: "Srácok, úgy alakult, hogy még holnap reggel is be kellene ugranotok!" Úgyhogy teljesen felesleges volt még aznap elbúcsúznom.

"Táncoltál már az ördöggel sápadt holdfénynél?" [Batman]
(nevet) Igen, táncoltam már az ördöggel. Portiának hívták. Egy idős sztriptíztáncosnő volt, akit Francis Lawrence, a rendező bérelt fel számomra egy atlantai klubban, közvetlenül a Futótűz forgatásának kezdete előtt... Szeretem azt gondolni, hogy ez egyfajta teszt volt számomra. Talán arra volt kíváncsi, hogyan reagálok. De Francis csodálatos fickó. Kifejezetten sok mindent mutatott meg és sokat tanultam tőle - ahogyan Portiától is.

"Volt már úgy, hogy nem tudtad, ébren vagy-e vagy álmodsz?" [Mátrix]
Folyamatosan. Ebben a pillanatban is - el sem hiszem, hogy elmondtam ezt az előző történetet. Elég gyakran meg kell csípnem magam.

"Mi van Kaliforniában?" [Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika]
Amikor Los Angelesbe utazom, úgy érzem, mintha nyaralni mennék, aztán elárasztanak üzleti megbeszélésekkel és meghallgatásokkal. Munkaként gondolok rá. Szeretek keményen dolgozni. Ez olyan, mint amikor konditerembe járok. Nem szeretem a konditermet. Odamegyek, izzadok, aztán hazamegyek és sajnálom magam. (nevet) De igen, ez van Kaliforniában. Izzadok.

"...ha mi meglátunk valami édeset, jobban tesszük, ha rögtön megkaparintjuk." [Az Éhezők Viadala: Futótűz]
Szerintem az embernek... Ha egy lehetőség adja magát, akkor élni kell vele, ha édes. Szerintem ez egy csodálatos életfilozófia.
Forrás: TotalFilm

2 megjegyzés:

  1. Jaj, már vártam a THG-s idézetet :)
    De nagyon jót választottak belőle :)

    VálaszTörlés
  2. Jaaaj az utolsón nagyon mosolyogtam cc:

    VálaszTörlés