2015. október 29., csütörtök

Rajongói rendezvény és a premierek részletei

A hétvégén újabb sebességre kapcsol a promó, amikor október 31-én egy, a rajongók tiszteletére szervezett rendezvény zajlik, majd jövő héten már beindul a premierek sora is. Hogy mire számíthattok a következő napokban, hetekben, azt igyekeztem összegyűjteni itt nektek.

2015. október 31. Világméretű Rajongói Rendezvény 


A rendezvényről annyit tudni, hogy lesz interjú a stábtagokkal és hogy megjutalmazzák a legjobb rajongói alkotások készítőit. A rendezvényen lesznek jelen rajongók is, tőlük várható beszámoló, de Live Stream nem lesz, viszont a rendezvényen készült felvételek később - egészen pontosan jövő kedden - elérhetőek lesznek. Addig is, kérdéseket lehet feltenni, amit némi szerencsével akár fel is tehetnek kedvencednek, ehhez Twitteren a #THGFanEvent utótagot kell használni vagy EHHEZ az Instagramos bejegyzéshez is írhatjátok kommentként.
Személy szerint majd a megjelenő anyagok és a rendelkezésemre álló időm fényében döntöm majd el, mi kerül ki belőle. Képeket mindenképp jó lenne látni, én örömmel fordítok onnan is interjút, de egyre nehezebb újdonsággal szolgálni azoknak, akik folyamatosan követik az oldalt és mindent elolvasnak, mert már nagyon sok az ismétlődés.

Aztán következnek a premierek. Ebben van egy kisebb változás, mert kikerült a sorból Moszkva, amit hivatalosan bejelentettek ugyan, de időpontja nem volt, és úgy tűnik, az ütemtervbe nem fér bele, ezért a moszkvai premier elmarad. Cserében viszont Josh tegnap bejelentett egy madridi premiert, amivel együtt valószínűleg teljes a lista, de ha van változás, még úgyis jelzem.



November 4. - Világpremier, Berlin
A rendezvény a berlini Sony Centerben kerül megrendezésre. A vörösszőnyeges bevonulás 17 órakor kezdődik. Várható szereplők/filmkészítők:  Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Julianne Moore, Willow Shields, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Mahershala Ali, Jena Malone, Stanley Tucci, Natalie Dormer, Francis Lawrence (rendező), Nina Jacobson és Jon Kilik (producerek).
Mi várható az oldalon: A kérdés elbírálás alatt. Live Stream biztos kikerül, ha lesz. Szeretném élni a normális életem, ugyanakkor utolsó világpremierről beszélünk. Agyalok, mi legyen.

November 5. - Premier, London
A rendezvény (immáron hagyományosan) az Odeon Moziban a Leicester Square-en kerül megrendezésre. Résztvevők:  Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Sam Claflin and Natalie Dormer, Francis Lawrence, Nina Jacobson and Jon Kilik.
Mi várható az oldalon: Live Stream, élő blog, chat. Mi legyen még? :) Mondjuk pontos kezdési időpontot itt még nem látok, de tavaly (közép-európai idő szerint) 18:45-kor kezdődött a buli, az nekem jó lehet. A rendezvény kétszer volt világpremier az elmúlt két évben, nagy hagyománya van az oldalon is, jó lenne idén ettől is elbúcsúzni.

November 9. - Premier, Párizs
A rendezvény a Le Grand Rex moziban kerül megrendezésre. Résztvevők: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson [na, mi van Woody bepótolja az elmúlt háom évet??? :)], Donald Sutherland, Francis Lawrence.
Mi várható az oldalon: Live Stream, ha lesz és képek - utólag.


November 10. - Premier, Madrid
Ez az, amit tegnap tudtunk meg, szóval pontos helyszín nincs, sőt a résztvevők közül is csak Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth van megnevezve. Lényeg: hogy valami lesz majd valahol, ahol valakik megjelennek. 10-én, Madridban. Az biztos ;)
Az oldalon - ha lesz - Live Stream és képek várhatóak.

November 12. - Premier, Peking
A pontos helyszín és a résztvevők pontos listája is később kerül nyilvánosságra, de a stábtagok közül Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Francis Lawrence és Nina Jacobson várható.
Mi várható az oldalon: Az időeltolódás és a nyelvi nehézslgek miatt Live Stream már nem nagyon várható, de természetesen a megjelenő képeket nem fogom eltitkolni.

November 16. - Premier, Los Angeles
Helyszín: Microsoft Theater, időpont: helyi idő szerint este 6-kor kezdődik a vörösszőnyeges bevonulás (ami nálunk hajnali 3 óra), a film pedig 19:30-kor. A megjelenő stábtagok listáját később teszik közzé, de mivel ez a hazai pálya, nagyjából mindenkire számíthatunk, talán még Kökörcsinre is ;)
Mi várható az oldalon: Szívesen teszek ki Live Stream-et, ha lesz (és azért erről esélyes), de mivel hétköznap hajnalban zajlik a "buli", össznépi örömködés nemigen lesz az oldalon hatalmas kaliber ide vagy oda. A Stream-en a film NEM látható majd, de ekkor már csak 2-3 nap választ el minket is és tök türelmesen ki fogjuk várni :) Természetesen a rendezvényről egy minél részletesebb képgalériát igyekszek összeválogatni.

Huhh. Sűrű két hét lesz, izgulok is miatta kicsit, de melózni fogok mellette, ráadásul melófronton is sűrű heteim lesznek, szóval kérem majd mindenki türelmét. Mivel szeretem nagyon ezt az egészet, amint lehetőségem van, megosztok mindent - de csak amíg, erőm engedi. :)

5 megjegyzés:

  1. Mindig ennyi premier van? Tavaly voltam itt először filmpremierkor is, de nem emlékszem, hogy ennyi lett volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert talán ennyi nem is volt tavaly. A Futótűznél volt ilyen sok, ugyanezek a helyszínek (Peking nélkül, de tán Rómában is volt) más sorrendben.
      Nekem amúgy az a furcsa, hogy Európában van 4-5 helyszínen, közben meg az USÁ-ban csak a legvégén van egy. Nem értem, miért nincs New Yorkban, Washingtonban, San Francisco-ban, stb. Illetve van egy brazil forrásom, többszáz követővel ott is, szerintem ők is megérdemelnének egy saját premiert, illetve az ausztrálok is (hiába) reménykedtek benne.

      Törlés
    2. Ja, hát eléggé igazságtalan. Lehet így próbálják kompenzálni, hogy kiállítás, vidámpark, Comig Con, rajongói találkozók, stb mindig az USÁ-ban van.

      Törlés
  2. Woow szegényeknek még pihenni is alig idejük lesz.
    Azért hozzánk is eltalálhatnának már igazán :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, pedig mintha pont Josh nyilatkozta volna valamikor, hogy ez a promó mintha nyugisabb lenne már majd, mindenütt lesz 2-3 napjuk szétnézni. Hát nem lesz. :(
      És mint fentebb írtam, nem repülnek Ausztráliába és Brazíliába, sőt, idén Olaszországba sem, akkor hozzánk eleve fel sem merült. De sejtem, ez Neked is inkább vágyálmod, mint reális igény. :)) Illetve: amit lehet, az oldalon keresztül elhozok Nektek ;)

      Törlés