2015. október 31., szombat

Négy Kiválasztott 2. rész autós TV spot jelent meg

Igazából már a héten kijött egy sajtóközlemény, amely szerint a Lionsgate ezúttal újabb sponzorral kötött együttműködési szerződést, ezúttal a Fiat Chrysler Automobiles NV autógyártó céggel.
Az együttműködéssel járó kampány elviekben csak holnap indulna, de már most megjelent négy TV spot, amelyben közösen reklámozzák az autókat és A Kiválasztott 2. részét. A spotokban amúgy az eddigi előzetesekből vannak képek, de bevallom, a fejemben nincs éles határ, hogy honnan, szóval bár szerintem nem veszélyes, a böjtölők csak óvatosan.
Az autógyártó cég egyébiránt a november 16-i Los Angeles-i premier fő támogatója is lesz.

Ami a spotokat illeti, a Dodge két reklámja a Playing with Fire és a Whistle Jennifer Lawrence karakterének, Katnissnek a forradalmi szellemével teszi hasonlóvá autói stílusát. A Chrysler Where You Are Going című kisfilmje arra helyezi a hangsúlyt, hogy szerény kezdetek után hogyan lett Katnissből hős, míg a Ram Trucks The Official Truck of Heroes című TV spotja a keményen dolgozó embereket ismeri el, a filmekből a 12. körzet bányászaival teremt párhuzamot és azt mondja, nem csoda, ha ezen emberek közül kerülnek ki az igazi hősök. Nekem ez a kedvencem. Nektek melyik jön be legjobban?








1 megjegyzés:

  1. Szia! Jaj, de régen írtam már. 1-2 hónapja talán... Szóval ezek a videók nagyon ott vannak! Lány létemre nagyon szeretem az autókat és az Éhezők viadalával együtt ez óriási :) Nem is tudom melyik a legjobb.. Köszi, hogy kitetted. További szép napot!
    Üdv.

    VálaszTörlés