2015. október 1., csütörtök

Új jelenetfotó(k) a Kiválasztott 2. részéből

Újabb stillt kaptunk a filmből, Katnisszel és Finnickkel:


És ez még nem a nap vége, ígérem.
Mindig elfelejtem, hogy október 1-je mérföldkő a sorozat filmjeinek promózásában és most speciel elfelejtettem bekapcsolni a biztonsági öveket :) A mai napon kezdődött ugyanis meg a kintiek számára a jegyértékesítés, ennek köszönehtően szédülök attól, ami Twitteren zajlik.

Elviekben van egy exkluzív klip is, amit Willow Shields posztolt, de az az oldal nem érhető el és egyelőre sehol máshol nem találom. Mindenesetre a produkció hivatalos oldalára is kikerült egy videócska, ami mindösszesen 6 másodperc, szóval, ha elindítottad, jól figyelj, mert lehet, mire észbekapsz, véget is ér :) Ez az:


Amúgy a kintiek is keresgélik a klipes anyagot, amint lesz és hozzák, én is hozom !! Van egy olyan infó, hogy aki ma az első 24 órában rendeli meg a jegyét a Fandango-nál, az 48 órán belül kap egy e-mailt a jegyének adataival és ezzel a szép-új, exkluzív klippel. Egyelőre tehát nincs fenn a neten, de amint tudom hozni, kiteszem azonnal.

Megjelent az Entertainment Weekly is a következő kiadásának is a címlapja, az is érkezik azonnal, és a hozzátartozó cikk fordítása is - remélhetőleg még ma, de értelemszerűen később.
Előkerült a Jen-Josh-Liam táborozás videója is (szóval igen, tudok róla, látom - de egyelőre nincs rá kapacitásom) és egy Fandango interjú is a trióval. Ezek szerintem a hétvégén érkeznek.
Szóval beindult a pörgés, igyekszem követni, de nem erőn felül. Szükség lesz a türelmetekre, de igyekszem nem visszaélni vele. :) A gyorsan kitehetős anyagok mielőbb érkeznek, a fordítandókkal igyekszek foglalkozni, amikor tudok. Szóval kapcsoljátok be a biztonsági öveket, de azért türelem! :) Köszi!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése