2015. október 22., csütörtök

Vasárnap este Az Éhezők Viadala az RTL Klubon

Már évek óta hagyomány, hogy az RTL Klub a filmek előtt leadja a sorozat már meglévő részeit. Nem merem biztosra állítani, csak reménykedem benne, hogy eljutunk a harmadik filmig, de akit érdekel, most vasárnap, tehát október 25-én 21 órától megnézheti Az Éhezők Viadalát, vagyis a sorozat címadó első filmjét. Van előzetesünk is, egyenesen az RTL Klubról :)


Nyáron, amikor a Film+-on lement a Futótűz, és kitettem a chat-et, felmerült, hogy majd ősszel, amikor megy a három rész, akkor is legyen rá lehetőség, hogy film közben kicsit együtt nosztalgiázhassunk, készülhessünk az utolsó filmre. Úgyhogy megkérdezem: van rá igény, hogy vasárnap esténként, míg mennek a filmek, legyen beszélgetési lehetőség?

13 megjegyzés:

  1. Megnéztem és leadják a 3-at is:)
    Szoval Megvannak a vasárnapi programok, de jó:)
    Egyébként en szeretem nagyon az ilyen chat-eket, jobban belemerülök a témába:)

    VálaszTörlés
  2. Egész jó kis trailer :) Szerintem legyen chat mert én személy szerint nagyon szoktam élvezni ezeket a beszélgetéseket :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem legyen, a múltkori is szuper volt :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, van! :)
    Bori

    VálaszTörlés
  5. Én nagyon örülnék neki, mert lehet, hogy ilyen többé nem lesz! :)

    VálaszTörlés
  6. amúgy csak szerintem, nem látta az a filmet az, aki ezt az előzetest csinálta?
    olyan furán van megcsinálva,pl: a végén a színész neveknél, josh-t nem is mondják pedig a főszereplő..
    na mindegy amúgy örülök hogy leadják csak az a sok reklám...ccc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez szerintem is gáz! Oké, hogy az amúgy híresebb színészeket mondják be, de itt pont nem ők a film főbb szereplői. Jen után már én is automatikusan vártam Josh-t, Liam-et, Woody-t (oké ő meg is volt), aztán Elizabeth-et.

      Törlés
    2. Azért mondják csak a híresebb színészeket, mert így több embert érdekel a film. :) természetesen, aki rajongója a filmnek, az mindenképp leül és megnézi :D

      Törlés
  7. Az első filmen alap hogy itt leszek, hiszen az a legjobb (sztem). (meg már amúgy is megígértem :D)
    A Futótűz és /ha lesz/ a Kiv.1.-en már nem biztos hogy tudok lenni, a Futótűz leadásakor dolgom van, a Kiv.1.-et pedig nem tudom megnézzem-e. Szval az elsőn biztos leszek, a többit meg majd meglátjuk :P

    VálaszTörlés
  8. Na, akkor erre számíthattok. Már ameddig azt az egyetlenegy szabályt, amit kérek, sikerül betartani, addig ezen alkalmakkor lesz chat. Hogy én mikor mennyire tudok majd részt venni ezekben az még kérdéses számomra. Főleg a Futótűz és a Kiválasztott 1. rész kérdéses, melós nap előtt nem fogok éjfélekig gépezni. Mondjuk a Pt. 1-et mindenképp meg akarom nézni, ha más nem, előtte DVD-n és csak egy darabig chat-elek. Meglátjuk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A chat az oldalsávban lesz? (a mobil miatt erdekel, mert mobilosan nincs oldalsáv)

      Törlés
    2. Legutóbb betettem bejegyzésbe, úgy is működhet, nem gond.

      De lesz tervezek premierek alkalmával is (hogy a németen és az angolon is-e, azt még nem látom, de a londonin nagyon valószínű), de akkor szerintem inkább oldalsávban, mert nyilván csinálnék akkor élő bejegyzést is, és úgy 2 bejegyzésben nehezen követhetőek az események.

      Törlés
    3. Okés, köszi!

      Törlés