2015. október 14., szerda

Elizabeth Banks A Kiválasztott 2. részéről

A Yahoo Movies Elizabeth Banks-szel készített interjút, amelynek egy része a Kiválasztott 2. részéről szól.


Elizabeth Banks már látta Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részét, és van egy rész a sokak által kedvelt sorozat utolsó filmjében, amely különösen közel áll a szívéhez.
- A legjobban az érint meg, amikor látom Philt. újra látom Philip Seymour Hoffmant. - mondta Banks a hétvégén a Love & Mercy című dráma sajtóeseményén. - És az, hogy most újra visszatértünk ehhez a történethez, csak újra felelevenítette ezt az egész tragédiát.

Hoffman, aki a Nagy Mészárlás Fő Játékmestere, Plutarch Havensbee szerepét alakította, 2014-ben a Super Bowl vasárnapján hunyt el kábítószer túladagolásban 46 évesen. A színésznek még egy heti munkája lett volna a Kiválasztott 2. részén, bár a Kiválasztott 1. részben látott jeleneteit addigra leforgatta (a két filmet közvetlenül egymás után forgatták). Francis Lawrence elutasította a lehetőséget, hogy helyettes színészt vagy számítógépes effektet használjon Hoffman helyett a fennmaradó jelenetekben, ehelyett újraíratta a forgatókönyvet és más színészek szájába adta Hoffman szövegeit.

Noha Banks nem árult el semmi konkrétat Hoffman ezen utolsó filmben való szerepléséről, a sorozat utolsó filmjéről való korai beszámolója alapján elégedettnek tűnt:
- A film szép, csodálatos, nagyszerű lezárása a sorozatnak és hű a könyvhöz. - mondta a színésznő, aki Effie Trinket, a Jennifer Lawrence által alakított forradalom vezér Katniss Everdeen puccos kísérője. - Mindenki elégedett lehet a lezárással.
Forrás: Yahoo Movies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése