2015. október 5., hétfő

147 perc hosszú lehet A Kiválasztott 2. része

Amúgy volt már korábban egy 137 perces pletyka, de ez most hivatalosabbnak tűnik. A Digital Spy cikkét olvashatjátok.

A sorozat elvakult rajongóinak nincs az a hosszúság, ami túl sok lenne Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részére. Szerencsére azonban úgy tűnik, hogy a sikeres sorozat az utolsó fejezete legalábbis a sorozat leghosszabb filmje lesz.


A november 5-én megrendezésre kerülő nagy-britanniai premier kapcsán kiadott sajtóközlemény szerint A Kiválasztott 2. része 147 perc hosszú lesz, vagyis 1 perccel hosszabb, mint a sorozat eddigi leghosszabb filmje, a Futótűz

Ha hozzávesszük, hogy a Kiválasztott 1. részének 123 perces volt a hosszúsága, az azt jelenti, hogy Suzanne Collins utolsó regényéből, összességében, egy nagyszabású négy és fél órás filmet készítettek. 

A fentebb már említett sajtóközleményből az is kiderült, hogy a londoni Odeon Leicester Square-en megrendezésre kerülő premieren a film főszereplői közül ennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Woody Harrelson [szerintem először vesz részt Éhezők Viadala premieren, de külföldin egészen biztos !!!], Sam Claflin, Natalie Dormer, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth jelennek meg.
Szintén jelen lesz még a Futótűz és a Kiválasztott filmek rendezője, Francis Lawrence, és a két producer: Nina Jacobson és Jon Kilik is.
Forrás: DigitalSpy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése