2015. október 2., péntek

Már tudni: 1 perc 52 másodperces a Kiválasztott 2. rész utolsó előzetese

Egyelőre ennyit tudni. A forrásom csak spoilermentes beszámolókat tesz ki - azok szerint őrületes az előzetes, érzelemgazdag és akciódús lesz a film, de oké, ezt eddig is sejtettük. Íme az időtartamot bizonyító képernyőkép:


Ha én találok leírásokat arról, mire számítsunk az utolsó előzetesben, fordítom, hozom, de jelzem a spoilert, így mindenki eldöntheti, érdekli-e az írás vagy sem.

Éstovábbá még egy kérés, ami nem közvetlenül ide kapcsolódik.
A film közeledtével ismét több új rajongó vagy csak ritkábban idelátogató találja meg az oldalt. Kérek mindenkit, hogy NÉV megadásával kommenteljen, mert a sok névtelen hozzászólás nem elkülöníthető. Ráadásul név nélkül néhányan hajlamosabbak negatív kommenteket is megengedni maguknak, nekem viszont immáron több, mint 4 év munkám van az oldalban és azt gondolom, elmondhatjuk, hogy a lehető legtöbbet megtettem/teszek az Éhezők Viadala rajongók tájékoztatásáért, magyar nyelvű cikkfordítások közzétételéért. Ezért elismerést nem várok, de úgy vélem, rosszindulatú megjegyzéseket és egyéb számonkéréseket sem érdemlek egy-egy elírásért vagy azért mert megfogalmazom a véleményemet az (egyébként saját) oldal(am)on. Egyébiránt az ilyen negatív kommenteket indoklás nélkül moderálom. Köszönöm mindenkinek az együttműködést!

2 megjegyzés:

  1. Én kb egy évvel ezelőtt találtam rá az oldalra,és nagyon hálás vagyok neked ezért. Hihetetlen munka állhat mind e mögött. És sajnos nem igazán tudok angolul így nekem nagy öröm hogy a kedvenceimről olvashatok. Csak azt sajnálom hogy lassan vége. KÖSZÖNÖM Ancsi

    VálaszTörlés
  2. Én is régóta olvasom az oldalt, és nagyon köszönöm neked, hogy ennyit dolgozol értünk, magyar rajongókért! :)

    VálaszTörlés