2015. október 25., vasárnap

EPIX videóinterjúk Jennel, Josh-sal, Liammel és Francis-szel

Nemrégiben az EPIX három videóinterjúval állt elő, amely még augusztusban készült, de most kerültek elő. A videók fordítását Borinak köszönjük!


Sziasztok srácok, Adrianna Costa vagyok az Epixtől és itt ülök Joshhal, Liammel és Jennel az Éhezők Viadala sorozatból. Négy filmen dolgoztatok együtt, szinte testvérek vagytok most már.
Josh:
Néha [Liam] az apuka, néha én és [Jen] az anyuka.
Liam: Érzelmes volt a befejezés. Kicsit feldúltak voltunk, hogy búcsút kellett vennünk a történettől és a karakterektől. De legjobb barátok vagyunk, és még mindig találkozunk.
Szóval a filmen kívül is találkoztok?
Mindenki:
Igen.Mert szinte egy család vagytok és együtt lettetek ismertek…
Jen: Tudod, mennyire furcsa lenne, ha csak eljátszanánk, hogy ennyire jól kijövünk egymással és aztán soha többé nem találkoznánk?
Josh: Az hihetetlen lenne.
De én úgy gondolom, hogy ilyesmi sűrűn megesik. Mit gondoltok?
Jen: Hát, én szeretem őket.
Josh: Nem tudom.
Liam: Nem tudom…
Josh: Nem tudom, hogy el tudtuk volna játszani…
Jen: Teljes szívemből szeretem mind a kettőt.

Szóval, akkor hogyan éreztek a befejezés iránt? Szomorúak vagytok?
Jen: Épp azt mondtam, hogy milyen éhes és fáradt vagyok aztán meg, hogy mind a kettőt teljes szívemből szeretem.




Beszéljünk az akcióról! Mert rengeteg az akció ebben a negyedik filmben. Szóval mi volt a szórakoztató oldala? Milyenek voltak a kihívások? Mert biztos vagyok abban, hogy volt néhány.
Josh:
[Liam] eltörte a bokáját.
Jen: [Liam] eltörte a bokáját.
Tényleg?
Liam: Csak egy kisebb törés volt, semmi komoly.
Csak egy repedés?
Liam: Igen.
Josh: Leszakadtak a lábai.
És visszarakták.
Liam: Egy másik ember lábait adták nekem.
Jen: Be kellett vinni a sürgősségire.
Francis Lawrance: Mikor [Liam] és Jen átrohantak a kőtörmelékeken, Liam megcsúszott és akkor kiment a bokája, el is esett. Liam kemény gyerek, nagyon fájhatott, de nem mutatta ki, és még a sürgősségire is bevitték.
Liam: Jennfierrel egy olyan jelenetet csináltunk, ahol futnunk kellett, nagyon közelről vett minket egy kamera, és egy nagy kődarab miatt eltörtem a bokámat. Hallottam egy reccsenő hangot, és mentőt kellett hívnunk, hogy bevigyen a kórházba.
Szóval, volt olyan biztosító kötésed és abban forgattál?
Jen:
igen volt olyanja, és mondták neki, hogy nem kell levennie és a törmelékeken járkálnia, ő meg: nem, én akarom.
Liam: A probléma az volt, hogy hétfőn nekem ígyis-úgyis forgatnom kellett, szóval egy kissé újraszerveztük a beosztást, és az első pár napban inkább olyan jeleneteket vettünk fel, ahol ülnöm vagy állnom kellett. És nagyjából egy héttel később újraforgattuk a futós jelenetet. 


Mit szeretnétek, mit kapjanak a rajongók ettől a filmtől?
Josh:
Állj ki amellett, amiben hiszel, adj hangot annak, kinek nincsen, és tégy a jó dolgokért. Ezek a filmek nagyon jók, és főleg ebben a filmben, minden a végére ér. Megmutatja a háború következményeit, hogy mi történik egy háborúban. És látni fogod, hogy minden, amiért harcolnak, a végére ér.
Francis: Ez az első olyan film a sorozatban, aminek tényleg lesz egy vége. Eddig minden film végén ott volt az ígéret, hogy még lesz egy, voltak függővégek, és ennek a végén minden célba ér. És én úgy gondolom, hogy nagyon kielégítő, és nagyon várom már, hogy a rajongók is láthassák.
Josh: Ez a film szórakoztató és tele van akcióval. És úgy gondolom, hogy a karakterek nagyon összetettek, nem csak fizikai sérülésekről van itt szó, hanem érzelmiekről is. És az utolsó filmben, láthatod, hogy hogyan birkóznak meg ezzel karakterek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése