2015. október 25., vasárnap

Nézzük együtt Az Éhezők Viadalát! :)

Remélem, akit érdekel a dolog, nem felejtette el, hogy ma este 21:10-kor Éhezők Viadala az RTL Klubon!

Az este során kb. 21:00 és 0:00 között élő chat-elési lehetőség! A Chatdoboz ide kerül majd ki a bejegyzésbe a lenti kép helyébe. [Hjaaaaj, a kedvenc poszterem!] Írjátok ki magatokból az első filmmel/könyvvel/történettel kapcsolatos mondanivalóitokat, beszélgessetek egymással a film ideje alatt. 

Két kérésem van: kerüljük az öncélú rosszindulatot (akár velem, akár társaitokkal szemben) illetve kérek mindenkit NE tegyetek linket a chatbe! (Ha valamire feltétlenül fel szeretnétek hívni a figyelmem, kérem, a hungergames111@freemail.hu címre küldjétek, bár vannak olyan anyagok is, amelyekről tudok, de csak később kerülnek ki.) Mivel a többségnek sikerülni szokott ezt a két egyszerű kérést betartva jól éreznie magát, ezért a kéréseimet be nem tartókat azonnal bannolom, így nem tudnak írni. Remélem, ilyenre nem kerül majd sor. 

Érezzétek jól magatokat és mindenkinek jó szórakozást a filmhez!! :)


6 megjegyzés:

 1. Szia :)
  telefonrol ez elerheto lesz? :)
  koszi elore is, ekezetekert bocsanat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért ide teszem a chat-et, hogy a telefonosok számára is elérhető legyen. :)
   Annyi, hogy a chat nem frissül magától, majd nyomni kell a frissítést (csak a chat-en), de remélem, menni fog Nektek is.

   Törlés
  2. Köszönöm szépen! :)

   Törlés
 2. Nagyon élveztem a közös chatet! :) remélem, hogy akkor a többinél lesz! :D sajnos a futótűznél nem tudok itt lenni, de a kiválasztott 1. részénél igen! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is élveztem, köszönöm! Jövő héten folytatjuk :)

   Törlés