2015. október 23., péntek

Ismét fenn a neten a The Rusted

Nemrégiben felkerült már az internetre a Josh Hutcherson és Ron Howard felügyeletében készülő, Josh Hucherson és Jena Malone főszereplésével játszódó közel 20 perces rövidfilm. Akkor azzal a lendülettel le is került, így kénytelen voltam törölni a bejegyzést, de most újra feltették. A link ugyan nem hivatalos, de próbálom menteni a videót... Remélem, a Josh rajongók meg tudják nézni :)

7 megjegyzés:

  1. Nem lesz feliratos verzio?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem névtelenül (ezt már annyiszor kértem, hogy írjatok nevet a kommentekhez!) és nem számonkérő stílusban. Köszi.

      Nem néztem még meg az anyagot, szóval nem tudom, fogom-e annyira érteni, hogy feliratozni tudjam. De egy 20 perces anyag feliratozása, elég hosszú idő, és a promó miatt megnövekedett fordításmennyiség miatt nem is tudom, lenne-e rá időm.
      Ha van rá igény és ez kérés és nem elvárás formájában jelentkezik, akkor visszatérek a dologra.

      Törlés
  2. Engem pl. érdekelne mert csak spanyolul és németül tudok,angolul alig és ezért nem nagyon ertettem,de a lényeget azert igen :)

    VálaszTörlés
  3. Húúúú nagyon jó volt köszi hogy fel raktadt :-D

    VálaszTörlés
  4. Èrdekes kisfilm,èn is szìvesen làtnàm feliratozva. :) Köszi,hogy kiraktad Ancsi!

    VálaszTörlés
  5. Ok, akkor felírom magamnak. Ha utolérem magam és belefér a jövő hétbe akkor még a közeljövőben, ha nem, akkor csak a film után vagy jövő év elején a DVD várakozás időszakában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát ehhez nem valószínű, hogy lesz felirat, mert én sem értem, amit mondanak. Josh kifejezetten rosszul artikulál, sokszor Jena elharapja a szavak végét és hasonlók.
      Ha bárki érti a filmet szóról-szóra, és elküldi a szöveg fordítását, vagy találtok egy átiratot, angol nyelvű feliratot (első blikkre negatív), és azt külditek el, abból is megcsinálom. Az időzítés, ráégetés sima ügy, de amúgy konkrétan csak nagyvonalakban értem én is a történéseket.

      Törlés