2015. október 7., szerda

A Kiválasztott 2. részének is van elvont IMAX posztere

Az IMAX poszterek mindig sajátságosak. Így volt ez a Futótűznél is, és most a Kiválasztott 2. részé is megjelent. Ő lenne az:


7 megjegyzés:

  1. Az eddigi osszes kozul a legszebb..

    VálaszTörlés
  2. De JÓ!!! Nagyon szép! Nagyon jól néz ki!
    Bori

    VálaszTörlés
  3. Ne kövezzetek meg, de nekem nem tetszik. Irtó fura a Katniss arcából kinövő rózsa...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy bántana ezért bárki is. Emlékszem a két évvel ezelőtti (fentebb belinkelt) Futótüzest együtt utáltuk tömegesen :) Ez annál tényleg jobb egy árnyalattal, de nekem még ez is a brutál giccs kategória (ehhez képest a final-poster csak kicsit sok :).
      Amúgy az hagyomány állítólag, hogy az IMAX poszterek mindig eltérnek a hagyományostól.

      Törlés
    2. Én nem giccsesnek mondanám, hanem groteszknek. Szerintem tele van szimbólummal az egész. A fehér rózsa Snow-t ábrázolja és mint a könyvekből tudjuk ellenfeleit egyszerűen megmérgezi. És ha azt nézzük Katniss-t is megmérgezi a "gyűlölettel", innen jönnek a vérző könnycseppek. De persze ezek is lehetnek csak bemagyarázott dolgok és a készítők arra mentek, hogy minél feltűnőbb legyen. Ha ez így volt, akkor tényleg a giccs a legjobb szó rá.

      Törlés
    3. A giccs, a groteszk és a szimbólumok - szerintem - nem zárják ki egymást. És szimbólumok ügyben igazad van, azt én már a Futótüzes IMAX poszteren is imádtam, hogy nagyon kiterjedt szimbólumrendszere van. Ez tán annyira nem összetett, mint az volt, de ettől még igazad van szimbólum-ügyben :)
      Nekem a madár csúnya, Katniss ajka túl vörös és tényleg furcsa az a lyukas rózsa.

      Törlés
    4. A békeőrök ráadásul olyanok, mintha a fecsegőposzátát védenék. És Katniss tekintete... Annyira felsőbbrendű, mintha uralkodna a "senkiházi kis alattvalóin". És tényleg túl piros a szája. Mondjuk én nem szeretem az egész piros-fehér újítást, főleg a trónos posztert és a ruhát...

      Törlés