2014. szeptember 11., csütörtök

Visszaszámlálás az új előzetesig: 4 nap!

Hát, az eredeti hírek szerint előzetes-részletet kellett volna kapnunk, úgy tűnik azonban, hogy egy képpel akarja kiszúrni a szemünket kedveskedik csak a Lionsgate, amiért csak azért nem húzom fel magam, mert Gale van a középpontjában. Szerintem amúgy van még remény videó érkezésére, kérdés, hogy mikor. Ha este 10-ig előkerül, akkor ma teszem ki, egyébként pedig holnap. Ha egyáltalán. 



Egyébiránt pedig már arról is van információja a kintieknek, hogy hétfőn - közép-európai idő szerint - este 6-kor láthatjuk az előzetest. Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ez is nem spekuláció-e, mert mindig ezt az este 6-ot spekulálják, aztán folyton belebuknak. Meglátjuk ezt is. Van ugyan előtte programom, de igyekszek jönni, és hozni majd azt is, amint tudom. 

7 megjegyzés:

  1. Én egy általában biztos forrásból tudom, hogy a trailer megint este 9-kor fogják bemutatni, szóval nálunk reggel 6-kor! Ez egy Twitteres oldal ha akarod, belinkelhetem neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Légy szíves, tedd meg! Én ugyanis most nem ezt látom, hanem egy kinti rajongói oldalét, amely nem hivatkozik ezúttal forrásra, mint korábban. Aztán csodálkoznak, ha nem az van, mint amit elképzeltek. Ehh.

      Törlés
    2. http://www.quarterquell.org/
      https://twitter.com/QuarterQuellOrg

      A Twitter oldalukon láttam, hogy elvileg este 9-kor lesz, de belinkeltem neked a rendes oldalt is! :)

      Törlés
    3. Azt nézem én is.

      De ott most ez a rögzített tweet:
      Quarter Quell @QuarterQuellOrg · 7 h
      #TheMockingjayLives trailer & HGE Series 2 is due to debut at around 9am PT/noon ET/5pm BST on Monday.

      Ez az, amit én írtam :)

      Törlés
    4. Ja, és ők írták, hogy minden nap kapunk klipet, az se jön be, ők várják folyton este 6-ra a cuccokat és az OLTM App is később jött ki, szóval egyre kevésbé érzem őket hivatalos forrásnak. :/ Ez a gondom.

      Törlés
    5. Hát sokszor mondtak jót! :/ de én részben örülök, hogy nem jönnek ki így a trailer előtt ilyen kis ízelítők, mert így többet láthatunk a trailerből! :) Ha meg itt mutogatják, sok mindent lelőnének már! :/

      Törlés
    6. Én se bánom, csak amikor beleélem magam - meg nem is magam, hanem az olvasóim teszik ezt az általam írtakra hivatkozva - azt nem szeretem :(

      Törlés