2014. szeptember 6., szombat

Jennifer Lawrence bekerült a Guiness-rekordok könyvébe

Napok óta kerülgetem a hírt, de Guiness-rekord ide vagy oda, valamiért én nem érzem ezt olyan fajsúlyosnak. Vagyis igazából azt gondolom, rekordtól függetlenül nézem én ezeket a filmeket, amelyek nem ettől érnek majd sokat. Most azonban az Indexen is belefutottam a cikkbe, amit most hozok, így legalább kivételesen fordítanom nem kell. :)

Egyébiránt, aki kicsit kevésnek érezte az elmúlt napi anyagokat azzal tudok ám azonosulni, nekem is volt ám hiányérzetem, azt azzal tudom vigasztalni, hogy most végre tök sok jó cikket/anyagot találtam, igyekszem előredolgozni és folyamatosan tenni ki ezeket.


Jennifer Lawrence bekerült a 2015-ös Guinness Rekordok könyvébe, mert ő lett minden idők legnagyobb mozis bevételét produkáló színésznője [mondjuk a kinti anyagokban mintha a legnagyobb bevételre szert tevő női akcióhősként aposztrofálták volna]. Lawrence ezt Katniss Everdeen megszemélyesítésével érte el, azaz az Éhezők viadala-franchise első két filmjének főszerepével.

- Tényleg bekerülsz a 2015-ös Guiness Rekordok könyvébe?
- Igen. Megteszem.

A két film, az Éhezők viadala és az Éhezők viadala: Futótűz összesen 1,52 milliárd dollárt keresett a világ mozipénztárainál, annyit, amennyit női főszereplővel bíró film eddig még nem tudott. Lawrence ennek megfelelően 2016-ban és 2017-ben is be fog kerülni a Rekordok könyvébe, hiszen az Éhezők viadala-sorozat 3. és 4. filmje még bemutatásra vár (a harmadik film idén, a záródarab jövőre érkezik a mozikba).
Forrás: Index

Ui: Akinek a képes poén nem jött volna be, attól bocs, de nekem magas labda volt ;)
Ui2: Eszem megáll, hogy elütési hibákat kell javítanom egy Index-es cikkben, ehh.

4 megjegyzés:

  1. Érdekes cikk lett:)
    Hiányérzetem van,de ez természetesen nem neked szól,mert tudom nem rajtad múlik. És azt is tudom,ha vmi friss hír érkezik,azt már aznap kiteszed. Szval a hiányérzetem a film promózásának szól, nem igazán vagyok vele megelégedve. De hát ez van :( Ettől függetlenül mindig érdeklődéssel olvasom a cikkeket/híreket amiket kiteszel :D
    Ui.: Nekem bejött a poén xDDD
    Ui2.: Sajnos előfordul az ilyen. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, igen. Mint már többször beszéltük, ennek a filmnek ilyen takarékos promózása van. Azért október körül be fog ez még durvulni.

      Amúgy meg, nem minden cikket teszek ki, mert ha egy nap kitennék 6-ot (főleg ilyen hosszabb olvasósat), azt inkább sokan ugornák, mert ilyen mennyiségben nehéz követni, máskor meg esetleg napokig nem lenne semmi, az meg olyan kiábrándító tud lenni. Szóval igyekszek valamennyire egyenletes mennyiséget biztosítani.

      Persze én is a kinti anyagokból élek, hírt írni nem feladatom sem szándékom. Most azonban előkerült egy pár jó anyag, amiket fokozatosan kaptok a napokban (ezek nyilván nem aktuális promóanyagok - azzal soha nem vártam és nem is fogok, itt cikkekről van szó, ami 1-2 nap alatt nem veszti aktualitását). :))

      Törlés
  2. Ha még csak elütési hibák lennének. A legnagyobb mozis bevételt hozó akció-hősnő a pontos megfogalmazás, bár arról fogalmam sincs, hogy ebbe csak az adott karakterrel bemutatott filmek számítanak bele. Mert egyébként hozzá lehetne csapni Mystique-et is. Mondjuk annyi marhaságból van már rekord, ez még nem is annyira elborult.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, igen. Ebben engem igazából az bosszant, hogy bár én sem vagyok hibátlan (sőt!!), de én ezt a 8 óra melómon felül csinálom, saját szabadidőmben, a hivatásos újságíróknak meg fizetnek ezért az igencsak pontatlan munkáért. :( Meg sokszor azért, hogy szétalázzanak egy-egy filmet, amiért mi szintén fizetünk, ők meg melóidőben nézik meg munkaköri kötelességből na.

      Törlés