2014. szeptember 4., csütörtök

Katniss poszter és előzetes időpont(?)

Ezt a posztert kaptuk ma, és egy üzenetet, miszerint a Fecsegőposzáta, a vezetőnk szeptember 10-én érkezik. Kinn mindenki előzetest remél, én csak azt gondolom, a következő poszter előnézeti képére számíthatunk jövő szerdán, de majd kiderül. Mindenesetre elég király :) Imádom ezeket a fekete cuccokat!

12 megjegyzés:

 1. Király, főleg a szárnyak.
  Jöhet az elölnézet. :)

  VálaszTörlés
 2. Húúú de szuper :) Nagyon tetszik:D
  Egyébként sztem is "csak" az előnézeti képre számíthatunk. ;)

  VálaszTörlés
 3. Hát a kintiek mindenesetre nagyon rápörögtek az előzetes témára. Azt mondják, szeptember 19-től (nálunk 18-tól) megy az Útvesztő, ami szintén disztópikus, a kintiek úgy vélik, logikus lenne az elé betenni.
  Hát, szerintem marha nagyot fognak jövő szerdán csalódni, mert a 19-i mozis bemutatóhoz képest nagyon korai volna a 10-i online premier, de legalább jövő szerdára is van mire várni. :)
  Mondom én, hogy nagyon ráálltak ezek a heti egy promóanyagra...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csak a kintiek,hanem én is nagyon rápörögtem az előzetesre.:D
   De a szept.10-e még nagyon korai az előzeteshez(sajnos). Amúgy az a logikus,hogy 10-én "megfordítják" Katniss-t. Egyébként a haja csak nekem fura? xDDD

   Törlés
  2. Szerintem az egész kép be lett színezve feketére, ez lehet a haj baja is, más - nekem - nem.
   A kintiek azt mondják, legvadabb rémálmuk teljesülne be, ha jövő héten csak ennek az elölnézetét kapnák meg, mert az - már - felesleges lenne. Júniusban-júliusban örültek volna neki, de már nem.

   Voltam én is így ezzel-azzal, de mivel sem mozis poszterünk, sem karakterposzterünk nincs, tőlem bármi jöhet. :)

   Törlés
  3. Igazad lehet a hajjal kapcsolatban. Én azért megértem a kintieket,persze örülök minden promóanyagnak,de tényleg lehetne már kicsit nagyobb jelentőségű „dolog”. Egyre kevésbé bírom a várakozást.:(

   Törlés
 4. Bàrmi jobb mint a semmi ;) Katniss haja nekem is fura.De a kép nagyon jò örülök neki :)

  VálaszTörlés
 5. Csak nekem hiányzik az a három fajta nyíl?? Amúgy meg szerintem is csak az elölnézet lesz :) De senki nem mondta azt, hogy annak nem örülnénk :)

  VálaszTörlés
 6. Azta !! Reménykedjünk abban az előlnézeti képben...màr az is megfelel !!

  VálaszTörlés
 7. Az se baj, ha tényleg csak a poszter másik fele lesz, de màr várom a kövi előzetest is! Az lesz ugye a negyedik?
  Amúgy jólenne, ha lenne egy olyan előzetesünk is, amiben Coin beszél az oldalán Katnissal és Gallel. Tudom, a könyvben nem volt ilyen rész, de szten tök király lenne. Nem valószínű, hogy lesz ilyen ugye? :-)

  VálaszTörlés
 8. Ez nagyon jo :3 mar alig varom h "megforduljon" :) amugy a haromfajta nyilat en is neztem es a hajaval kapcsolatban en azt vettem eszre h sztem lejjebb van fonva de az is lehet h mas fajta fonas meg hat persze fekete :)

  VálaszTörlés
 9. Biztos, hogy nem lesz előzetes! Mivel ez a kép az applikáción jelent meg, amit a lázadók "kezelnek". Így előzetes biztos, hogy nem lesz, szerintem is Katniss lesz, csak most előröl. Ha lesz előzetes, higgyétek el, nem az appon jelentik be, hanem a hivatalos Éhezők Viadala oldalon. :)

  VálaszTörlés