2014. szeptember 21., vasárnap

Willow Shields: Olyan, mintha Jennifer Lawrence a nővérem lenne!

A Primet alakító színésznőről még láthattok képeket a még ma érkező Innen-onnan rovatban, amelyek a New York-i Divathéten fotóztak, most azonban egy olyan cikket olvashattok, amelyben az Éhezők Viadaláról is beszél. Rég volt ilyen, épp ideje. :)

Alex Reside for InStyle.com

Viszlát Panem, helló Divathét! Willow Shields az első sorban ült kedvenc tervezői 2015 tavaszi ruháit bemutató show-kon New York City-ben, és rajongóinak sem tartott túl sokáig, hogy kiszúrják a színésznőt, aki Primrose szerepét alakítja az Éhezők Viadala filmsorozatban. 
- A Lincoln Központban sétálgattam, amikor az emberek azt kiabálták körülöttem, hogy "Kiválasztottnak jelentkezem!" - mondta Shields az InStyle-nak, amikor múlt héten beugrott irodánkba. Mesélt a sorozat legutolsó részének forgatásáról is, amelyet november 21-től [nálunk 20-tól] vetítenek a mozik.

Amióta alig 10 évesen megkapta Prim szerepét, Shields a képernyőn nővérét alakító Jennifer Lawrence-hez fordul tanácsért. 
- Nagyon sokat segített abban, hogy kiegyensúlyozott legyek, ugyanakkor olyan szerény is maradjak, mint ő. - mondja Shields. - Jen Oscar-díjat nyert és a világ egyik leghíresebb embere, mégis végtelenül alázatos és nagyon szerény. Valóban nagy hatással volt rám, hogy én is ilyen maradjak.

Miközben arra ösztönözte Shields-et, hogy maradjon önmaga, Lawrence - aki rettenthetetlennek tűnik a Kiválasztott legutolsó mozis poszterén - munkamoráljával is példát mutat a fiatal színésznőnek.
- Az emberek mindig arról beszélnek, hogy Jen milyen vicces, és tényleg az is. Nagyszerű módon dobja fel a forgatás komor hangulatát. - mondja Shields. - De ők nem látják azt, hogy amint elhangzik, hogy "Felvétel!", Jen nagyon komolyan veszi a munkáját és a legjobb módon ábrázolja karakterét. Imádom ezt benne - nagyon ösztönző, hogy megtalálja az egyensúlyt a forgatáson való komolyság és a poénkodás között.

Négy év közös munka során csak egyre elmélyültebb lett a testvérpárt alakító két színésznő kapcsolata. 
- Tényleg olyan, mintha a nővérem lenne, és amikor nem utazik velem anyukám a forgatásra, olyan, mintha ő lenne az anyukám. - mondja Shields. - Mindig kiáll mellettem, és a Kiválasztott forgatása során még közelebb kerültünk egymáshoz, pedig azt gondoltam, ez már nem is lehetséges.
Forrás: InStyle


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése