2014. szeptember 18., csütörtök

Mellékszereplők: Ismerd meg a lázadó harcosokat! - 1. rész

A TheHungerGames anyagainak feldolgozása végefelé tartunk, egy utolsó fejezet van, amelyet mindenképp szeretnék megosztani, mégpedig amelyben Katniss testőrét Boggs-ot és Cressida stábjának tagjait Castort, Polluxot és Messallát mutatják be. Most ennek első részét olvashatjátok, benne Boggs-zal és Messallával.

BOGGS

Háttértörténet 
A világéletében a 13. körzetben élő katona Coin hű embere. 
- A 13. körzetben származóként Boggs megérti milyen veszélyes is lehet a Kapitólium. - mondja Ali, aki a Kártyavárban egy szintén nagyon szemfüles lobbistát alakít. Amikor Boggs Katniss testőre lesz, csatlakozik hozzá és Cressida stábjához, amikor a csapat a különböző körzetekbe látogat. - Az osztag tagjai között nagyszerű a kapcsolat, mert szorosan együttműködve kell dolgozniuk, mégsem harcolnak túl sokat. - jegyzi meg Ali. - Mind újoncok, de jellemző rájuk a katonaszellem.

Különleges képességek
Boggs, aki mindig talpig fegyverben és bármikor harcrakész, olyan, mint a Fecsegőposzáta poszt-modern testőre. Nyugalma megingathatatlan. - De azért mindig szívesebben van csapatával, hogy megvívja jó csatáját a Kapitóliummal. - mondja a színész. Ahhoz, hogy hivatásos katonát alakítson, aki ráadásul kiváló mesterlövész, felkészülésen kellett részt vennie. - Részt vettünk pár hétnyi taktikai kiképzésen Atlantában, hogy jobban megismerjük a fegyvereket: a lőfegyvereket és a késeket. - Boggs, aki a csapat legfegyelmezettebb és legszigorúbb tagja, azt is megtanítja a többieknek, hogyan védhetik meg magukat, miközben Katniss kampányfilmjeit készítik. - Én ugyan képzett vadász vagyok, de Boggs tanítja meg nekem, hogyan legyek nagyszerű katona. - mondja Liam Hemsworth arra a kérdésre, hogy milyen kapcsolatban áll a 13. körzet hadnagyával.

Katniss-szel való kapcsolata
- Neki tényleg az a dolga, hogy elérje, hogy Katniss ne kerüljön tűzvonalba. - mondja Ali, aki karakterének tényleg nincsenek titkai a lázadás arca előtt. - Egyfajta apafigurává válik Katniss számára, hiszen mióta meghalt az édesapja, nem volt olyan férfi az életében, aki iránymutatást vagy támogatást biztosított volna számára. - Francis Lawrence rendező hozzáteszi, hogy bár Boggs merev és katonás a magasrangú tiszt szerepében, Ali váratlan melegséget és lágyságot kölcsönzött a szerepnek. - Bizonyos helyzetekben a Katniss és az egész osztag iránti együttérzése láttán megszakad az ember szíve. - ígéri Francis Lawrence.


MESSALLA

Háttértörténet
Rengeteg piercingjével a Kapitóliumból menekült Messalla, aki Cressida asszisztensét alakítja, egy gerilla filmesre emlékezet. - Egy művészi közösség tagja vagyok, aki feladott mindent azért, hogy harcolhasson. A magunk titkos módján mindig is Kapitólium-ellenesek voltunk. - mondja Evan Ross, aki bevallja, hogy felejthetetlenül hátborzongató élmény volt a 8. körzetben egy irányíthatatlanná vált légpárnással leereszkedni. - Őrület volt. Nem is tudom, hogy kerültünk olyan magasra - talán egy daru emelt fel? - de gyorsan pörögve ereszkedtünk lefelé, aztán pedig keresztül kellett futnunk a tűzön.

Különleges képességek
Messalla segít abban, hogy biztonságosan készíthessenek Katnissről felvételeket, de a legnagyobb segítséget azáltal biztosítja, hogy jól ismeri a Kapitóliumot. - De jó lövök fegyverrel is. Higgy nekem. - mondja a színész.

Kapcsolata Katniss-szel
Ross úgy látja, Messalla az, aki legjobban érzékeli Katniss hangulatát a filmes stáb tagjai közül. - Segítek neki, hogy jobban megismerje a Kapitóliumot, hogy lássa, hogyan működik belülről. - mondja Ross szerepéről. - A másik feladatom pedig, hogy Katniss mindig a legenergikusabb legyen, miközben felvesszük a propagandafilmeket.
Forrás: TheHungerGamesExplorer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése