2014. szeptember 7., vasárnap

9 alkalom, amikor Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson bebizonyították, hogy a magánéletben is a legjobb barátok

Csak mert tudom, hogy imádjátok Jent, Josht és a vicces gifeket, szóval ezt a bejegyzést nem lehet nem megcsinálni ;)

Az egyetlen dolog, ami jobb, mint egy jól működő filmes pár, az, amikor az őket alakító színészek a képernyőn kívül is a legjobb barátok. Nincs is erre jobb példa, mint az Éhezők Viadalából ismert Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson. Ők olyan hű barátok, akik ugyan egymás nélkül is elvannak, amikor valamelyiküknek más dolga van (például amikor Jen az X-men filmet vagy Josh a Paradise Lost-ot forgatta), mégis, amikor újra találkoznak, jobban megértik egymást, mint azelőtt. Bármennyire is nem bízott meg Katniss kezdetben Peetában - hiszen Katniss meg volt győződve arról, hogy a fiú csak azért barátkozik vele, hogy később megölhesse az Arénában - a való életben Lawrence és Hutcherson azonnal megtalálták a közös hangot. Mindketten Kentuckyból származnak, barátságuk eleve elrendeltetett. J. Law azt mondja, Hutcherson már azelőtt is sokat segített neki, hogy életben maradjon a színészet világában, amikor még nem is ismerték egymást.
- Amikor New Yorkba kerültem, és elkezdtem színészkedni, nem kaptam túl sok ajánlatot, és anyukámmal már arról beszélgettünk, hogy talán vissza kellene mennünk Kentuckyba és esetleg később újra megpróbálni. De elhatároztam, hogy nem adom fel a színészetet és megláttam egy újságot, amelyben egy cikk egy Kentucky-i fiúról szólt, aki megállta a helyét Hollywoodban. Én pedig odaadtam anyukámnak és azt mondtam, "Nézd, ő képes rá. Akkor én is."

Hát nem ez a világ legédesebb története? De még aranyosabb volt az, ahogyan ezt Jen előadta. Akár egy 100 elemből álló listát is írhatnék, miért ők a legjobb barátok, de nem teszem. Ehelyett itt egy rövidített, 9 elemből álló lista, amely Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson barátságának legszebb pillanatait eleveníti fel.

1. Amikor Jennifer bókol Joshnak

"De ő hihetetlenül helyes, aranyos és kedves."
"Téged mindenki szeret. Te vagy a fény."

J. Law elragadóan mesél első benyomásairól, amelyet Josh keltett benne, amikor először találkoztak az Éhezők Viadala válogatásán. 
- Hihetetlenül helyes, aranyos és kedves volt, mint egy kiskutya, aki megnyalja az ember arcát. - mondta Jennifer az MTV-nek. Tény, hogy ez egy elég furcsa bók, de az, ahogyan az ő barátságuk működik, teljesen véletlenszerű, nagyon vidám, és ha a páros mindkét tagja egy helyen van, felrobban tőlük a szoba!

2. Amikor Josh bókol Jennifernek

"Teljesen beleszerettem"

Olyan édes, amikor Josh Jentől külön ad interjút, mert még akkor is becsempész egy kis bókot.
- Jen hihetetlen - mondta egyik alkalommal, amikor a Jennel közös munkáról kérdezték, egy másik alkalommal pedig így beszélt Jennifer színészi képességeiről: "A tény, hogy képes mindent megcsinálni egy Oscar-díjas filmtől kezdve az X-men filmeken át Az Éhezők Viadaláig. Nos, ez a sokoldalúság nagyon ösztönző." Szerintünk pedig a ti barátságotok az, ami ösztönző.

3. Amikor a forgatáson ebédszünetük van

"A kaja a nap legjobb része."

Josh Hutcherson bevallotta, hogy a Futótűz forgatása során ők ketten megbeszélték, hogy a jelenetek szüneteiben a hidegtálaknál találkoznak és szereznek egy kis Cool Ranch Doritos-t. Ilyen az igazi barátság.

4. Amikor incselkednek egymással


  Amikor Jen elmegy Josh mellett félhangosan azt kérdezi tőle, hogy
"A bőrkiütésed elmúlt már?"

Ez a kiütéses beszólás a világ valaha volt legjobb vörös szőnyeges dumája kategóriában fog bevonulni a világtörténelembe. Csak az igaz barátok engedhetik meg egymásnak, hogy a média jelenlétében hozzák zavarba egymást.

5. Amikor poénkodnak a forgatáson


Josh Hutcherson elárulta az MTV-nek, hogy "nehéz haladni, amikor ők ketten együtt vannak." De ki is hibáztatná őket, ha egy kicsit le akarnak lazulni egy ilyen komoly film felvétele során?

6. Amikor Josh 12 pontot ad Jennek - 10-ből

"12-őt... 10-ből"

Amikor J. Hutch-ot megkérdezték, hogy hány pontra értékelné J. Law csókolózási képességét, Josh 12 pontot adott neki 10-ből. Bevallotta azt is, hogy első igazán komoly filmes csókja Jenniferrel csattant el. Nincs is jobb, mint egy jóbaráttal ledönteni a korlátokat, nem igaz?

7. Amikor pacsit adnak egymásnak




Az Így Jártam Anyátokkal című sorozatból is tudhatjuk, hogy a pacsi a barátság biztos jele.

8. Bármelyik alkalom, amikor közösen adnak interjút

Amikor először olvastad a könyvet, elképzelted magad Katnissként?
Jen: Nem, én egy ööö másik arcot képzeltem el, fonott hajjal.
Josh: Én igen.
Jen: Te engem képzeltél el Katnissnek?
Josh: Magamat képzeltem el Katnissnek.

Lawrence nem viccelt, amikor azt mondta az MTV-nek "Mi minden alkalommal hülyét csinálunk egymásból." Csak kattints bármelyik Youtube-on látható interjújukra, és készülj fel a nevetésre, mert a J. Law/J. Hutch kombó együtt nagyon nevetséges.

9. Amikor úgy csinálnak, mintha macskák lennének


Mi mással is fejezhetnénk be ezt a listát, mint azzal a ténnyel, hogy ez a két felnőtt ember képes arra, hogy macskának tettetve rohangáljon fel-alá, miközben úgy hajlítja be a kezét, mint egy cica. Úgy értem, ha ez nem azt jelenti, hogy "mi örökké a legjobb barátok leszünk", akkor semmit.
Forrás: Bustle

7 megjegyzés:

  1. Korábban olvastam valahol, hogy Jen-t az ösztönözte a színészetre, hogy valakinek már sikerült hírnevet szereznie az Ő otthonából, és az Josh volt. :) Én ezen mindig elmosolyodom, szerintem írtó édes Tőle. A bevezető szöveg és a gif-ek is egyaránt fantasztikusak. Imádom ezt a 2 embert! Nem szeretek mások életébe belecsimpaszkodni, de őszintén remélem, hogy Ők ketten jóban fognak maradni! :)

    VálaszTörlés
  2. Ilyet még hozz nekünk,nagyon jó volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira nem volt visszajelzés tegnap a bejegyzés kapcsán, hogy már kezdtem azt gondolni, meguntátok az ilyen bejegyzéseket, pedig ez tényleg jópofa volt :))
      Ha találok ilyet és van rá alkalom, hozom :)

      Törlés
  3. A 8.-as és 9.-es pontont nagyot nevettem xDDD
    A kedvencem pedig az 5.-ös és a 7.-es :D
    Egyébként a 7.-es pontban a második képen Johanna van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy Johanna, hogy Jena :D (néha én is elírom) Meg persze Sam.

      Törlés
    2. Hoppá xDDD Mindig összekeverem ezt a két nevet xDDD (Jena-Johanna :P)
      Amúgy tök jól néz ki Jena ezen/azon a képen :DDD

      Törlés
  4. Ez nagyon szuper cikk lett! És a cicáskodás a végéén.♥♥♥
    Imádom őket! Köszi a cikket!!:)

    VálaszTörlés