2014. szeptember 19., péntek

Mellékszereplők: Ismerd meg a lázadó harcosokat! - 2. rész

Úgy vélem, ez már tényleg a legutolsó bejegyzés lesz a TheHungerGamesExclusive hétfőn megjelent új kiadásából. Ezúttal Castorról és Polluxról olvashattok.

POLLUX

Háttértörténete
Avoxként Polluxnak kivágták a nyelvét, majd öt éven át szolgált a Kapitólium csatornarendszerének szövevényes hálózatában. Mégsem keseredik el. - Mindazok után, amin keresztülment, Pollux úgy dönt, inkább a szépséget látja meg a világban - mondja Henson, aki hozzáteszi, hogy Francis Lawrence segített neki, hogy rátaláljon arra a szelíd néma férfira, aki fontos érzelmi támaszként szolgál Katniss számára. 

Különleges képességei
Pollux az, aki ismeri a Kapitólium alatti csatornarendszert, ami elengedhetetlen fontosságú a lázadók tájékozódása szempontjából. - Én vezethetem az osztagot, ahogyan egyre közelebb kerülünk a Kapitólium központjához. - mondja Henson. Operatőrként Cressidával, a rendezőnővel dolgozik együtt, így Polluxnak kell megragadnia a pillanatot, amikor Katniss akcióba lép. - Én működtetem a kamerát, amelyet a hátamon viselek, mint a rovarok a páncéljukat, egy távirányító segítségével, amely a csuklómon lóg, így az ember láthatja, amint a lencsék előre és hátrahúzódnak, aszerint, hogy közelképre fókuszálok vagy távolit veszek fel. - meséli a színész kifinomult felszereléséről. - Nem elég, hogy olyan vagány, amilyennek látszik, még kényelmes is és tényleg olyan, mint egy hátizsák.

Katniss-szel való kapcsolata
- A karakterem imádattal néz Katnissre és akként a vezetőként látja, ami a lány nem nagyon szeretne lenni. - mondja Henson. Kettejük megrendítő pillanata, amikor a lány elénekli Polluxnak a Bitódalt a 12. körzetben.


CASTOR

Háttértörténete
A Kapitóliumból származó operatőr kiváltotta bátyját, Polluxot a szolgaságból, mielőtt Cressidával és Messallával együtt megszöktek volna a 13. körzetbe. - Sok előnnyel jár, ha az ember Panemben él. - mondja Chatham. - Azért jöttünk el, mert láttuk, hogy van remény, és a jó oldalon akartunk állni és az igazságért akartunk harcolni.

Különleges képességei
- Kezdetben operatőri képességem jelenti a fegyvert a Kapitólium ellen. - mondja Chatham, aki négy évig szolgált légimentő tűzoltóként mielőtt színészkedni kezdett volna. - Ha valaki egy csoportnyi ember érzelmein uralkodik és befolyásolja a gondolkodásukat vagy az általa készített képei által többezer embert képes inspirálni, az hatalmas dolog. 

Katniss-szel való kapcsolata
Castor felismeri, hogy a jövő Fecsegőposzátája irigylésre méltó helyzetben van. - Nem csupán megnyerte az Éhezők Viadalát, de ő volt az egyetlen, aki túljárt Snow eszén. - mondja. - Lehet, hogy nem akar vezető lenni, mégis ő testesíti meg a forradalom szellemiségét.
Forrás: TheHungerGamesExclusive

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése