2014. szeptember 15., hétfő

További új promóanyagok a Kiválasztott, 1. részéhez

Nem tudom, miért jó ez a fajta propaganda a Lionsgate-nek, de megint egy halom új anyagot ránk zúdított. Igen, örülünk neki, igyekszem mindent rendszerezni, és hozni, Ti meg úgyis megnézitek párszázszor az előzetest, mire nekem sikerül másodjára is megnéznem ;)

Naszóval van pár új jelenetfotónk és néhány új portrénk is. UPDATE: Ráadásul még több, mint első blikkre volt. Kattoljatok újra az ugrásra, bővült a bejegyzés!
Kezdjük az új stillekkel:



Az ugrás után még két jópár jelenetfotó és három iszonyú sok új portré. Jön még ezen kívül egy Jennifer Lawrence Kérdezz-Felelek, Liam Hemsworth és Natalie Dormer Kérdezz-Felelek és bemutatják Boggsot, Messallát, Castort és Polluxot. Mindezt a TheHungerGamesExclusive-on megtaláljátok eredeti nyelven, a héten pedig folyamatosan érkeznek ezek fordításai. Próbálom a Jen-eset még ma megcsinálni, de dolgoznom is kellene még, nem biztos, hogy a végére érek.


Még két jelenetfotó:








Portrék:

















Forrás: TheHungerGamesExclusive

9 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a jelenetfotók, de Katniss portréfotója.....hát ott a hajánál csak nekem tűnik úgy mintha láthatóan Photoshopban kivágták volna valahonnan. Mármint olyan furi.

    VálaszTörlés
  2. Hát egyszer éheztet egyszer brutálisan kitöm minket a Lionsgate promóval.. Ők aztán tudják mi a viadal. A képek meg nagyon szuperek :)

    VálaszTörlés
  3. Wow, ezek is nagyon jók, csak az a baj, hogy most mindenki az előzetessel van elfoglalva és jobban örülnék neki valami promócsendesebb időszakban. De nem panaszkodok, mert ezek király és az előzetes pláne klassz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyetértek, de "nem tehetem meg", hogy nem teszem ki.
      De nem baj, majd legfeljebb nézegetitek holnap délután, amíg én estébe nyúlóan dolgozom és csak később tudok majd bármi más frisst kitenni. Pedig már csak az eddigiekből vígan ellennénk péntekig...

      Törlés
    2. Hát igen, na nem baj. Jó munkát!

      Törlés
  4. Atomjók. katniss haja nagyon jó. örülök, hogy filmenként azért változott a haja. Mint mindenkinek. Viszont Pollux nagyon nem olyan ahogy elképzeltem,. nagyon cs#nya :// :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pollux-ot én sem így képzeltem el.

      Törlés
  5. Szerintem Cressida és Gale 2. közös képe a legjobb!

    VálaszTörlés