2014. szeptember 5., péntek

Módosított Katniss poszter

Amikor előkerülnek ezek az új promóanyagok, a rajongók rendre megmanipulálják őket kicsit, és sorra osztják meg őket Tumblr oldalaikon. Általában nem teszek ki közülük sokat, de ez nagyon bejön:

Forrás: LeaveTrail Tumblr

És ha már itt vagyok, azt is megosztom, hogy azt olvasom kinn, hogy a tegnap megjelent Katniss poszter állítólag nem egy másik poszter előzetese (vagyis ezzel szerintem arra akarnak utalni, hogy nem ennek az elölnézeti képét kapjuk meg jövő szerdán), hanem egy önálló életet élő fő mozis teaser poszter, vagyis a mozikban kinn lévő logós teaser posztereket erre fogják cserélni. 

Az már az én egyéni szocproblémám, hogy az ő mondatukban szereplő fő és teaser szavak ütik egymást, ráadásul a poszteren még csak nem is szerepel a film címe, csak a bemutató dátuma. Az én teóriámat igyekszik megerősíteni (szerintem legalábbis), hogy a Lionsgate a film hivatalos oldalán a Lázadó Harcos Karakterposzterek következő darabjaként jelentette meg ezt a tegnapi képet, nem pedig mozis poszterként. Persze láttunk már karakterposztert moziban, de meggyőződésem, hogy lesz még mozis poszterünk is, illetve, én még mindig nem élném bele magam a szeptember 10-i előzetesbe, ahogyan azt a kintiek teszik, mert rosszabb csalódni. 

7 megjegyzés:

  1. Apropó, nagyon tetszik az új fejléc!
    Nekem jobban tetszik mint az előző!
    (Ez már nem annyira lányos :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ott más volt Katniss szerepe, de én szerettem azt is, Geri igényes munkát végzett vele.

      Ez meg amúgy alapból a Lionsgate bannere, amire rátettem a két magyar feliratot. De tény, hogy jobban jellemzi a soron következő filmet, illetve én imádom ezeket a feketés cuccokat. :)

      Törlés
  2. Nekem nagyon bejön ez a kép is,sőt talán jobb is mint az eredeti.(A szárnyak szuperek ezzel a színnel) Nem sértésből,de néha az-az érzésem,h a rajongók/fanok jobb képeket készítenek.(Persze,ez csak a magánvéleményem,és ezzel nem szeretnék megbántani senkit sem)
    A mozis posztert is nagyon várom,remélem idén sikerül beszereznem egy példányt :D (Sajnos tavaly nem sikerült,az első részt pedig csak DVD-n láttam.)
    Én is letettem már az előzetesről.(Na jó,nem teljesen,de nem készülők rá,így akkora csalódás sem érhet)
    Végezetül még annyit,h nagyon tetszik az új fejléc :) (a régit is imádtam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a rajongók csinálják a képeket, csak a már meglévőkön módosítgatnak, esetleg összephotoshopolják őket. Teljesen eredetit csinálni azért jóval nehezebb.

      Törlés
    2. Miért? Az eredeti nem úgy készül, hogy vesznek egy fényképet és photoshoppal vagy egyéb képszerkesztő programmal manipulálják? Én egyetértek Mátéval, némelyik rajongói manipuláció mindenképp jobb, mint egy-egy eredeti kép. Ugyanakkor ennek az eredetijét és a lázadó psoztereket nagyon szeretem.

      Törlés
  3. Nagyon jó és látványos poszter (ez is meg az eredeti). Ráadásul pontosan megfelel Katniss szerepének is a lázadásban. :P Egy díszruha, ami tökéletesen alkalmas propaganda filmekben való szerepléshez, de harchoz szinte teljesen alkalmatlan. 3:)
    6 db nyílvessző nem túl sok harchoz elég, ennél még vadászatra is többel illik menni. :D Arról már ne is beszéljünk, hogy külön vicces, ahogy az íjba beledugta a kezét Katniss, majdhogynem válltáskaként „fölvéve” azt. Lehet, hogy ez nem árt egy íjnak, de valahogy az az érzésem, nem így szoktak azt „hordani”. Bár utána nézve több helyen is így szerepel a filmben. :D

    Persze ez csak egy promóciós poszter, úgyhogy alapvetően ez kukacoskodás. :D A poszter meg rendkívül hatásos, és tökéletesen betölti a szerepét! De attól még igaz, hogy Katniss könyvbeli harci felszerelésének is kb. ugyanennyi harci potenciálja van, mint ennek a „díszegyenruhának”. Mindig is mosolyogtam azon a romantikus gondolaton, hogy íjjal menjen valaki ütközetbe, ahol nehéztüzérség is van. Mind a lövedékek lehetséges maximális száma (20-30), mind azoknak a pusztító ereje (persze vannak gyújtó meg robbanó töltetek, csakhogy azokkal nem lehet igazán célozni a valóságban) és a lő táv is eléggé alulról korlátos! :D Az íj a modern fegyverek idejében, az aréna harchoz, a vadászathoz még talán a gerillaharchoz is tökéletesen alkalmas. Csatéban viszont öngyilkosság használata!
    De hát a 3. könyvben Katniss gyakorlatilag nem is harcol csatában, így nem is kell arra alkalmas fegyverzet sem neki. :P

    VálaszTörlés