2014. szeptember 13., szombat

Még több Josh Hutcherson Éhezők Viadala interjúrészlet

A Torontói Filmfesztiválon való részvételének köszönhetően még több Josh Hutcherson interjúrészlet került elő.

Eszerint Josh nemrégiben látta az elkészült [nem, nincs teljesen kész, hisz a zene még biztos nincs mögötte!!] Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részét, amelyet novembertől láthatunk a mozikban.
- Imádtam! Annyira büszke vagyok rá. Nagyon örülök, hogy két filmben mutatják be a mozikban, mert olyan sok minden történik a harmadik könyvben, hogy ha az ember be akarná szorítani mindezt egy két órás film keretei közé, akkor nagyon sokat veszítene.

Hutcherson biztos abban, hogy a rajongók el lesznek ragadtatva A Kiválasztott filmváltozatától.
- Ez egy nagyon sötét, nagyon tömény film és nagyon életszerű, ahogyan ezek a karakterek megpróbálnak helyrejönni az őket ért sérelmekből és visszavágnak. - mondta. - Biztos, hogy imádni fogjátok.

A színész azt is elmondta, hogy nehéz volt befejezni a produkció forgatását, amikor a többiek még dolgoztak a filmen, ami sokak számára jelentette az elmúlt négy év munkáját.
- Sok nagy változást éltünk meg együtt, mind magánéleti, mind szakmai értelemben, és nehéz felfogni, hogy most már nem töltjük együtt a nap 12 óráját. - mondta Hutcherson. - Még mindig nagyon közel állunk egymáshoz, még mindig jó barátságban vagyunk, de azért ez nem ugyanaz. Kifejezetten hiányozni fog.

És hogy Josh vitt-e magával ajándékot a 12. körzetből?
- Igazából eltettem a medált, amelyet én adok Katnissnek - azt, amelyet kinyit, és meglátja benne a képet a családjáról, abban a tengerparti jelenetben [a Futótűzben]. Az nálam van. Az az egyetlen emlékem a forgatásról. - vallotta be. - Otthon van az íróasztalfiókomban. Megpróbálom szándékosan eltenni valahova - de azért úgy, hogy egyszer a jövőben azért megtaláljam.

5 megjegyzés:

  1. Őszintén szólva nem is tudom, hogy ha lehetőségem nyílna rá megnézném-e most a filmet... Szerintem az aláfestő zene sokkal érzelmesebbé és izgalmasabbá teszi, attól lesz igazán libabőrös az ember. :)

    Köszi a cikket Ancsi! És ha esetleg attól tartanál, akkor nem, még nincs elegük a Josh-os cikkekből! :)

    VálaszTörlés
  2. Èn se tudom Josht megunni ;)

    VálaszTörlés
  3. Én örülök neki,hogy Josh cikkből ennyi van.

    VálaszTörlés
  4. A forgatás vége tényleg olyan lehet, mint végezni a suliba. Baromi szomorú.:( Plána, hogy ennyira jóban voltak.

    VálaszTörlés
  5. Érdekesnek találom,h éppen ezt a medált vitte magával :)
    Én a helyében sztem vmi szuper kést/dárdát vittem/kértem volna :DDD

    VálaszTörlés