2014. szeptember 21., vasárnap

Innen-onnan

Azt hiszem, lassan megint szüneteltetni fogom a rovatot (vagy ritkítani, nem tudom), mert annyi minden más is van most már magáról a novemberben megjelenő filmről, hogy erre kevésbé szívesen szánom rá az időt. De most is annyi minden összegyűlt Jennifer Lawrence Serenájáról, Josh Hutcherson Paradise Lostjáról, Sam Claflin The Riot Clubjáról és egyebekről, hogy úgy gondoltam, mégiscsak összeszedem és kiteszem nektek.

Még múlt héten jelent meg a Serena trailere, amelynek magyarországi bemutatójáról nem, még mindig nem tudni semmit. Íme egy magyar előzetes, csak ne felejtsétek el előtte bekapcsolni a felirat funkciót. A filmben egyébiránt Toby Jones [Az Éhezők Viadala Claudius Templesmith-e] is felbukkan.


A filmhez van új poszterünk és néhány új jelenetfotónk, ehhez azonban már kattoljatok az ugrásra.





Jennifer Lawrence-ről jelentek meg még képek a Dior őszi kézitáska reklámjának fotósorozatából. Íme néhány:


Forrás: JenniferLawrenceDaily

A Josh Hutcherson szereplésével is játszódó Paradise Lostból is van néhány klassz jelenetfotónk, amit talán nem bántok, ha láthattok:



Josh Hutchersonról van egy TIFF (Torontói Nemzetközi Filmfesztivál) portrénk is:


Tudjuk már egy ideje, hogy Josh az ennek a filmnek a forgatásán megismert Claudia Traisac-kal jár, de hivatalos közös fotó még nem készült róluk, csak paparazzi képek. Nos, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon megtört a jég, immár hivatalosan jelentek meg együtt. Szóval csajok, lehet telesírni azokat a párnákat, ez a hajó már elment :))


A filmfesztiválon a film premierje is lezajlott, erről is vannak képek, ezek közül kettőt mutatok most még azok kedvéért, akiknek nem lehet elég sok a vizuális élményértékből ;)



Lépjünk kicsit tovább, de ne búslakodjatok, csak Sam Claflinig megyünk, szóval a jópasi faktor nem csökken :) Tőle elsőként egy jelenetfotót láthattok az Ahol a Szivárvány Véget Ér-ből, amelynek szintén semmi infó nincs még a magyar megjelenéséről. Amúgy eszem megáll, hogy ezekre a filmekre nem kattannak a hazai forgalmazók, mert szerintem nagy nevek, érdekes történetek vannak bennük, szóval fogalmam nincs, miért nem láthatjuk mozikban akár a Serenát, akár ezt a filmet, akár a The Riot Club-ot...


Samről is készült portré még a Torontói Filmfesztiválon, azt is megnézhetitek:


És láthatunk pár képet a GQ őszi-téli különkiadásából, amely alapvetően a The Riot Club témáját járja körül Sam kapcsán, ezért azt nem fordítottam.





Jena Malone is megfordult a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon, ahonnan nagyon sok anyagunk volt az elmúlt hetekben, ő a Time Out of Mind című filmje kapcsán volt érdekelt. Róla egy fotósorozat készült, ebből mutatok három képet.



Elizabeth Banks a Tökéletes Hang 2. részéről beszélt a Yahoo Movies-zal, amelyet az első film rajongói minden bizonnyal nagy örömmel olvasnak majd.


A történet a lányok utolsó középiskolás évében játszódik, így lassan el kell dönteniük hogyan folytassák életüket, mihez kezdjenek a megszokott kis fészek és egymás barátsága nélkül.

Julianne Moore-ról is vannak képeink. Egyrészt láthatunk két jelenetfotót a Térkép a Csillagokhoz című filmből és ennek a filmnek a premierjéről és annak after partyjáról is mutatok egy-egy képet Julianne Moore-ral:

Forrás: Variety

Forrás: Zimbio

Lenny Kravitz zenei karrierjének fontosabb állomásait mutatja be az a könyv, amely a napokban jelent meg a dögös rock-ikonról. A könyv állítólag sok-sok képet is tartalmaz, most azonban csak a borítóját láthatjátok:

Forrás: RizzoliUSA
És végül Willow Shields-ről van újabb három képünk a New York-i divathétről, három különböző szerelésben:

Forrás: Zimbio

9 megjegyzés:

  1. Ismét egy klassz kis cikket dobtál össze sok sok infóval : ) amúgy fel nem foghatom én sem miért nincs a magyar piacon Serenának se híre se hanva... pedig jó kis filmnek tűnik az Ahol a szivárvány véget érrel együtt. Igazán sajnálnám, ha megkésve is de nem játszanák a mozikban : /

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy befejezed a rovatot. Nagyon szerettem, hogy egy kicsit beleláttunk a színészek más munkáiba is anélkül, hogy kövessük at adott film rajongói oldalát.:):(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, nem fejezem be, csak ha választani lehet, hogy Éhezők Viadala cikk fordításával (amiből kb 5 van most raktáron) vagy a szereplők egyéb munkáival töltöm az időmet, akkor inkább az Éhezők Viadala vonatkozást veszem előtérbe. Szóval valszeg ritkul a dolog, de igyekszem ezzel is foglalkozni, majd látjuk...

      Törlés
    2. Ó, értem bocsi. Az éhezők viadala egyébként engem is jobban érdekel. :)

      Törlés
  3. Szuper cikkek, megint! Jent megsem ismertem először a Dior-os frizurájában.

    VálaszTörlés
  4. Ja, és melyik lány Elizabet Banks a fotóról, megtudnàd mondani? Nem ismerem fel, mert nincs rajta a parókája! Fantasztikus, hogy eltud játszani egy harmincas, negyvenes éveiben járó nőt, és egy huszonéves diáklányt is egyszerre! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jobb szélső. És szerintem itt is felnőttet alakít, bár nem láttam a filmet :) Vagy inkább :( mert meg kéne nézni!!

      Jennek meg ez nem a Dior-os frizurája, hanem ilyen most az eredeti haja kb tavaly november óta.

      Törlés
    2. Felnőttet játszik, igazából elég aprócska szerepe volt. Kb. annyi, hogy ő volt a Pitch Perfect Ceasar Flickerman-je :)

      Törlés
  5. Nem hiszem el,h a Serena c. filmmel,ennyire nem foglalkoznak (külföldön sem,de nem értem miért...)
    A Térkép a csillagokhoz c. filmet látta már vki? Vagy miről szól?(Jó film?)

    Ui.: VÉGRE van Jena Maloneról<333 is vmi hír :DDD Köszönöm Ancsi :)

    VálaszTörlés