2014. szeptember 9., kedd

Innen-onnan

Úgy döntöttem, befejezem a rovat cikkeinek számozását. Azt sem tudom, miért kezdtem el, de arra a kérdésre már most választ kaptam, hogy mennyi lesz belőle: jó sok. :)

Ma Josh-sal kezdünk, mert érdemes. Josh Hutchersontól a Paradise Lost-ból van egy előzetesünk, amely alapján a srác elég egyértelműen főszereplője lesz a filmnek, ráadásul az igencsak izgalmasnak ígérkezik.


Van két szép, új jelenetfotónk is a filmből, azt is érdemes megnézni:


Ezt a képet is szeretni fogjátok, ezt jól ki is nagyítom ;)




Sam Claflintől a Love, Rosie-ból van feliratos stillünk:

KINTI FELVÉTEL, TENGERPART (KORA NYÁR):
Alex és Rosie barátokkal lógnak a parton, zenét hallgatnak
és magukba szívják a lemenő nap utolsó sugarait.

A The Riot Club-ból pedig sok mindent kaptunk. Először is néhány kulisszák mögötti képet:


Forrás: The Telegraph

Megjelent az első jelenet is a filmből:


És be is mutatták a filmet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahonnan először egy sajtótájékoztatós, illetve egy premieres képet is hoztam Sam-ről. Kezd ám megemberesedni kis kedvencünk :)


Sam Claflin ráadásul új szerepre is aláírt (ideje is volt már, az idei négy filmje után még nemigen volt más a tarsolyában a jövő évi utolsó Éhezők Viadala filmen kívül). Sam Jojo Moyes Mielőtt Megismertelek című sikerkönyvének filmadaptációjában kapott (fő?)szerepet.
A Mielőtt Megismertelek Lou, a kisvárosi lány történetét meséli el, akinek unalmas munkái vannak, míg el nem kerül Willhez, az azelőtt sikeres férfihoz, aki egy baleset kapcsán kerekesszékbe kényszerül. A férfi, míg meg nem ismeri Lou-t, aki félévig gondoskodik róla, úgy érzi, semmi értelme életének, a lány azonban be akarja bizonyítani neki, hogy igenis van. Együtt egy sor kaland elé néznek, amely mindkettejüket megváltoztatja majd. Forrás: Deadline

Jennifer Lawrence látható a LOOK magazin szeptemberi számának címlapján:

Forrás: @LookMagazine

Jena Malone is új filmszerepet kapott a Bottom Of The World című horrorban Douglas Smith (Terminator: Genisys, Percy Jackson: Szörnyek tengere) társaságában. A filmben Jena és Douglas Scarlett és Alex szerepében láthatóak, és egy olyan párt alkotnak, akik megállnak egy útszéli motelben, amikor Los Angelesbe igyekeznek, ahol új életet kívánnak kezdeni. Amikor a lány eltűnik, Alex kétségbeesetten próbálja megtalálni őt, ám eközben egy rémálomba illő világban találja magát, ahol végül rájön, hogy ez egészen biztosan álom - holott ő nem az az álmodós típus. Forrás: Deadline

Samhez hasonlóan Jena Malone is részt vesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ő a Time Out of Mind című filmje kapcsán. Róla is egy megjelenős és egy interjúfotó.

Forrás: Zimbio


A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon még egy stábtag ott van: Elizabeth Banks, aki pedig a Love & Mercy című filmjének premierjén jelent meg:

Forrás: Zimbio


Alexander Ludwig a Next Gen Canada 15 legdögösebb 35 alatti tehetségének listájára került fel a következő ajánló szöveggel:

Alexander Ludwig (22): Ludwig az Éhezők Viadalában Cato szerepének alakításával hívta fel magára a figyelmet. Ismerhetjük a When the Game Stands Tall című filmből is, ahol Laura Dern társaságában látható és hamarosan látható lesz Nina Dobrevvel a Final Girl-ben.
Mentora: Az anyukám. Mielőtt megtanultam volna vezetni, minden egyes meghallgatásra ő vitt el.
Legjobb Tanács: A legnagyobb kockázat az életben valami olyasmit csinálni, amit az ember nem szeret, abban a reményben, hogy egy nap ez majd megadja a szabadságot ahhoz, amire az ember igazán vágyik.
Nagy áttörés: Az Éhezők Viadalában való részvétel egy olyan komoly alapot biztosított, amelyre elkezdhettem felépíteni karrieremet.
Kihagyhatatlan sorozata: A Kártyavár. Nem kérdés.


Aki hiányolná Cinnát, alakítójának, Lenny Kravitznek hallgathatja meg legújabb, Chamber című számát:


Natalie Dormer a GQ Men Of The Year gáláján is megjelent, ahonnan két képet hoztam:


Willow Shields nemrégiben a New York-i divathéten jelent meg, innen van róla több kép, én egyet-egyet hozok két alkalomról:

Forrás: Zimbio


Mára is van egy örömteli bulvárhírünk: A Messallát alakító Evan Ross feleségül vette kedvesét, Ashlee Simpsont.

3 megjegyzés:

  1. A Serena c. film magyar bemutatójáról még mindig nem lehet tudni semmit? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs. Különben már kinn lenne az oldalsávban a Jön-jön-jön rovatban.

      Törlés
    2. :( Értem,azért köszi.

      Törlés