2014. szeptember 8., hétfő

Elizabeth Banks ismét a Kiválasztottról

Bár alig néhány napja olvashattunk egy cikket, amelyben Elizabeth Banks Effie karakteréről mesélt, most egy újabb cikket kaptunk a témában, új részletekkel. 

Jason Merritt/Getty Images
- Effie kívülálló lesz a 13. körzetben, ahol közel sincsenek olyan lehetőségek, mint a Kapitóliumban. - mondta a 40 éves szépség, aki a Doritos-szal való együttműködése részeként beszélt az E!News-zal. - Így aztán Effie - én úgy hívom - "Menekült a Maga Módján" projekt közepette találja magát, hiszen neki is azt kell felvennie, mint mindenki másnak. A 13. körzetben mindenkinek egyforma egyenruhája van, de ő persze mindent megvariál... és képes mindent jóvá varázsolni. 

Banks szerepe a harmadik Éhezők Viadala filmben bővebb lesz, mint a könyvváltozatban - ő pedig végtelenül hálás ezért a lehetőségért:
- Nos, Effie igazából nem szerepel a könyvben a 13. körzetben, Suzanne Collins azonban és Francis [Lawrence] és én... szóval többen odajöttek hozzám, és mondták, hogy "Mi tényleg nagyon szeretjük Effie-t... nagyszerű volna, ha megtartanánk a történetben", én pedig persze, hogy odáig voltam az ötlettől, hogy továbbra is szerepelhetek, ott lehetek a 13. körzetben és egy kicsit még gondoskodhatok Katnissről. 

Míg a rajongóknak még november 20-ig várniuk kell, hogy megnézhessék a nagy várakozás övezte filmet, a Másnaposok szerencséje főszereplőnője már látta a filmet és nem győzött áradozni a végeredményről:
- Nagyon tetszik, ami lett belőle. - mondta a Kiválasztottról. - Szerintem Francis nagyon érdekesen nyúlt hozzá a témához, Katniss történetének igazi folytatása lett, Katniss pedig a legnagyobb kedvenc hősnőm mind közül. 

Noha Elizabeth Banks nem beszélt arról, hogyan érzett azzal kapcsolatban, hogy egyik utolsó filmjében láthatta a nemrégiben tragikus módon elhunyt Philip Seymour Hoffmant, viszont több, mint boldog volt amiatt, hogy elárulhatja, mi lesz az, ami legjobban meglepi majd a rajongókat a hamarosan látható filmben:
- Nagyon nagyszabású és hatalmas benne a tét - árulta el a szőke szépség. - Ezúttal egy igazi akciófilmet láthatunk, itt már nincs Viadal, viszont egyre több a veszíteni való. A film tényleges valójában bemutatja a lázadást és a Kapitólium és a Körzetek között dúló háborút. Szóval minden egyes akció csodálatos és nagyszabású... igazi akciófilmet láthatunk majd, nem csupán egy kisvárosi lány kalandjait.

És hogy milyen volt visszatérni a forgatásra és újra együtt dolgozni Jennifer Lawrence-szel és Josh Hutchersonnal?
- Olyan volt, mintha egymás bajtársai lennénk - mesélte lelkesen. - Sok mindenen mentünk keresztül a filmek készítése során. Ebben az iparban nagyon ritka, hogy ilyen sok időt töltsünk el ugyanazokkal az emberekkel újra és újra, mi azonban igyekeztünk kihasználni ezt. És tényleg minden alkalommal a lehető legjobb végeredményre törekedtünk, és jól akartuk érezni magunkat közben, de tényleg közös hullámhosszon voltunk mindvégig.

És még valami, amiben Elizabeth Banks és Jennifer Lawrence közös véleményen van? A testképük.
- Szerintem a szépség mindenféle formában, méretben és mindenféle csomagolásban lehetséges. - mondta, amikor az E!News arra utalt, hogy a Jennifer Lawrence-hez hasonló nők újradefiniálják a Hollywood-i szépségideált. - És szerintem az a lényeg, hogy az, amit ünnepelnek az emberben és az ember saját önértékelése összhangban legyen. Úgy vélem, a legfontosabb üzenet, amit közvetíthetünk a fiataloknak, hogy bízzanak önmagukban.

És ki más csinálná ezt jobban, mint Jennifer Lawrence?
Forrás: E!Online

3 megjegyzés:

  1. Már most kész van a film? :O
    Szerintem ez csak valami alfa verzió lehet, kizártnak tartom, hogy 2 hónappal a forgatás befejezése után már minden effekt a helyén legyen. (Bár ki tudja, mert egyben forgatták az egészet, lehet, hogy az 1. rész már kész van? Ha igen, akkor miért vártak ennyit a trailerrel?
    Olvastam a Török Attila (animátor) interjút, a ködön hat hónapot dolgoztak a Futótűznél. Itt pedig lesz minden, amire effektet kell tenni, más, mint a CGI majmoknál, vagy ködnél, de robbanásokat animálni se egyszerű meló.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, meg sztem ilyenkor nincs kész minden vágás, meg nyilván a zene sincs még alatta. Biztos csak egy félkész verzióról beszél, de ha már az is ilyen jó, nagy baj nem lehet :)

      Törlés
    2. Színészként nem is tehet mást, mint hogy dicséri a filmet. :)

      Törlés