2014. július 30., szerda

Valami már megint történik a háttérben

Tudom, hogy vannak, akik amiatt aggódnak, hogy az előzetes bemutatása után leáll egy kicsit a promóanyagok "áradata", már amennyiben, ami eddig volt, annak lehet nevezni. Mivel épp azért, mert nagyon kevés hagyományos hivatalos anyagunk van, szerintem a továbbiaknak lassan csordogálni kellene. Néha azonban úgy érzem, épp azért húzzák az idegeinket, hogy éppúgy lázadó hangulatba kerüljünk, mint a körzetek :) Vagy már nekem is üldözési mániám van? Nem tudom. Az éjszaka azonban nem telt odakinn eseménytelenül.

Először a Kapitólium Twitterén jelent meg a következő képecske:


Eredetileg ez egy mp4 videó, és úgy látom, a kintieknek sem sikerült belőle hibátlan gifet csinálniuk, mert náluk csak az L meg a T villogott, az enyém meg nem lett tökéletes, de a lényeg látszik rajta, vagyis hogy sorban az O-L-T-M karakterek villannak fel más színnel. Gondolom, nem kell sok furmány hozzá, hogy az ember rájöjjön, ezek az Our Leader The Mockingjay, azaz az új előzetes címének kezdőbetűi.

Az eredeti üzenetben van egy link is, amely a Kapitólimi Aggályok oldalra vezet, ahol az éjszaka a szokásos The Capitol Is Listnening felirat a következőképpen módosult:



A Kapitólium hazudik

A fecsegőposzáta él

A feliratok mostanra eltűntek, immáron ismét a megszokott szöveg várja az oldalra látogatókat.
A promó tehát folytatódik, és vicces belegondolni, hogy a Lionsgate azért fizet egy embert, hogy az a rajongókat szórakoztassa :D

6 megjegyzés:

  1. Nekem ez az apró víruskampány nagyon bejön:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is, csak nem mindig tudom, hogy ez mennyire a Lionsgate munkája.
      Néha hajlamos vagyok elhinni, hogy tényleg támadják őket. Én legalábbis néha már támadnék, de annyira nem értek hozzá :D

      Törlés
    2. Ancsi, ha megkérdezhetem miért gondolod azt, hogy ez az egész nem a Lionsgate munkája, és valaki heccből feltöri az oldalaikat? Nekem teljesen világos, hogy az egész kampány (és ezt a Snow elnökös videók támasztják alá) a Kapitólium - lázadók közötti ellentétre épül. A Lionsgate hihetetlenül jól kezeli ezt, hiszen a Kiválasztott elég depresszív, és a könyv fele tényleg ilyen propagandaanyagokkal van tele.

      Törlés
    3. Azért, mert szerintem a rajongók nagyon - túlságosan is - lelkesek, és ezek a dolgok iszonyú gyorsan le is szoktak kerülni az oldalakról.

      Törlés
    4. Szerintem is egyértelműen a Lionsgate munkája. Az, hogy gyorsan lekerül, csak erősíti ezt számomra, hiszen ez a lényege az egésznek. És hiába kerül le mindig gyorsan, mégis értesülünk róla valamilyen formában, hiszen szájról szájra terjed a hír, ahogy a forradalom is a körzetekben. Tökéletes. És őszintén szólva én meglepődtem, hogy kiadtak egy rendes trailert mielőtt befejezték a gerillakampányt, és nagyon remélem, hogy látjuk még a maradék két videót. Én személy szerint sokkal jobban örültem volna, ha SDCC-n a 4. vidi jött volna ki. Jó ez a trailer meg minden, de én csalódott vagyok, hogy nem a 4. vidiben láttuk először feltűnni Katniss-t, "élő" közvetítésben a Kapitóliumi tévén. Gondolom beadták a derekukat a trailer után hőbörgőknek, csak ezzel a másik tábort erősítők mókáját rontották el. Na mindegy, így jártam :)

      Törlés
  2. Én nem tudom ugyan, hogy ez kinek a keze munkája, de esküszöm, hogy nem élveztem még promót ennyire, mint amit a Lionsgate az Éhezők Viadala: Kiválasztott részével csinál. Szerintem baromi izgalmas, legyen a felelős érte egy Lionsgate által fizetett ember vagy egy túlbuzgó rajongó, ha a film is olyan élvezetes lesz, mint ez a reklámkampány, engem megvettek kilóra. :D

    VálaszTörlés