2014. július 9., szerda

Snow elnök második üzenete

Ahogyan arra számítani lehetett:A feliratos verzió estére készül el. Attól függően, hogy mikor kapom meg Peetáról a linket, vagy még késő este vagy pedig holnap reggel kerül ki az oldalra. Köszönöm/köszönjük a türelmeteket, de a lényeg úgyis érthető a szöveg pontos ismerete nélkül is. Beindultak a lázadók. Izgi :)))

Az előzeteshez egy posztert is kaptunk, íme az is:

Forrás: TheCapitol.pn

25 megjegyzés:

 1. Szuper lett! :) Mondjuk nem Beetee-re számítottam, de így is nagyon ütős!

  VálaszTörlés
 2. Ez az, haladunk! :)
  Bár nem láttuk sajnos Katnisst, minden bizonnyal a következő trailerre "tartogatják".
  (Johanna nagyon jól néz ki ebben a ruhában. :D )

  VálaszTörlés
 3. Izgii! :)) Viszont.. Johanna szőke lesz ?! :O :D

  VálaszTörlés
 4. Annyit tennék még hozzá, hogy Johannán látszik, hogy pokolba kívánja az egészet, amikor csípőre teszi a kezét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Peeta meg mintha folyamatosan ingatná a fejét, még ha alig érezhetően is vagy én gondolok bele többet??

   Törlés
  2. Akkor nem csak én hallucinálok. :P

   Törlés
  3. Nem, én is felfigyeltem Peeta fejmozdulatára .. :)

   Törlés
 5. Te sejtetted, hogy Johanna is benne lesz - ez tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez úgy volt, hogy én fordítottam egy cikket, amelyben sejtették, hogy Johanna is benne lesz :) Én nem tippeltem volna rá.

   Törlés
 6. Ez nagyon szupii!!!
  A következő lesz biztos a nagy durranás!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát ha bejön az a találgatás, hogy az elsőben 3 kiemelt fogalom volt, és a unity az első, akkor még kettő jön, így a 4. lesz majd az igazi nagy dobás... Mivel annak Sacrifice lesz a címe, így erős a gyanúm, hogy hasonló jelenetet fogunk kapni, mint az "if we burn, you burn with us"-nál a könyvben, vagyis az lesz a vége, hogy Peetát megtámadják, ő lesz az áldozat

   Törlés
  2. Ööö, ennyire számítunk arra, hogy lesz még két ilyen videó?
   Őszintén szólva én nem. Következőnek - szerintem - már tényleg a mozis előzetesnek illene lenni.

   De tény, hogy Neked szokott igazad lenni, hát meglátjuk :)

   Törlés
  3. Elképzelhető ez a verzió, amit Solona ír. Így talán még később Annie is megjelenik Peeta és Johanna mellett

   Törlés
  4. Petra, Annie eddig még nem jutott eszembe, de valóban, ő lehet a következőben az új arc... Lázadó részről pedig jöhetne Finnick. És a negyedikben pedig nincs új arc Kapitólium részről, csak a Peeta elleni támadás, és természetesen Katniss.

   Ancsi, szerintem bolondok lennének nem végigjátszani ezt a kis kampányt, hamár egyszer elkezdték. Eyszerűen annyira zseniális, hogy muszáj folytatniuk. Én úgy gondolom, hogy a Comic Con-on megkapjuk a rendes előzetest, de addig még kijön a maradék két videó. Bár már elég kevés az idő az SDCC-ig, szóval nem tudom, lehet, hogy tévedek. Az is lehet, hogy arra tartogatják a 4-et.
   De mondjuk, ha azt nézzük, hogy két hete szerdán kaptuk az elsőt, most szerdán a 2-at, akkor sztem jövő szerda a 3. és két hét múlva a 4. A Comic Con csak csütörtökön kezdődik, szóval lehet, hogy begyorsulnak az események és hétvégén megkapjuk a rendes előzetest. (sztem logikusan 1-1 hétnek kellene eltelnie a 3 kisfilm között, az első két héttel előbb volt, mert az vmennyire különálló)
   Na jó, ezek csak találgatások :) De én nagyon örülnék ennek a minden szerdán egy új, és SDCC-n az előzetes felállásnak. (mondjuk frankón lemaradnék mindenről, mert nyaralok, de nem számít)

   Törlés
  5. Én meg jövő héten nyaralok, szóval értékelném, ha akkortájt komolyabb fennforgások nem lennének, de mindegy, majd kezelem a helyzetet :)

   Törlés
 7. okéjó..the mockingjay lives,Johanna...stb :D (y) de mikor lesz már az az igazi official theatrical tralier? :(

  VálaszTörlés
 8. Ó, IGEN!!!
  Annyira tudtam, hogy Beetee lesz benne, de nagyon bejön így is a múltkoriak után. Peeta pedig tényleg ingatta a fejét szerintem is :) Aaa, most már remélem, hogy a CC-n megkapjuk végre az 1. igazi trailert :)

  VálaszTörlés
 9. Hello!Csak annyi hogy Cinema Cityn a jön kategóriába a legvégén már ottvan a Kiválasztott 1 de nem leszünk okosabbak az ott írtaktól(de már ottt van !!!) :)

  VálaszTörlés
 10. Hát jó jó de egy rendes trailer is jöhetne már. ezzel csak az idegeinket meg a türelmünket húzzák. bár az is a cél :D De jó volt. Tetszett ahogy Johanna tűrte a megpróbáltatást, csípőre tette a kezát. Látszik mennyire buta Peeta xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem gondolnám, hogy Peeta buta. És azt sem, hogy hergelned kellene a rajongóit, szóval az utolsó hasonló tartalmú megjegyzés volt, amit kiengedtem.

   Törlés
  2. Én olvastam a könyveket és láttam a filmeket. Mindig is Peeta volt a kedvencem. A blogod (remélem jól írtam) nagyon szeretem, sokat foglalkozol a témával, így az én látóköröm is kiszélesedett, már bizonyos dolgokat máshogy közelítek meg. Köszönöm, hogy véded Peetát - igaz, hogy csak egy főhős egy történetben - mert azt, hogy ő min megy keresztül, csak az érti meg iagzán, aki általatok át tud szellemülni, és teljes szívével ráhangolódik a történetre! Szerintem! - lehet, hogy nincs igazam!?

   Törlés
 11. Mégis miért lenne "buta" Peeta ?? Erről abszolút nem volt szó sohasem a történet során, másrészt a trailerből neked mégis miért ez jött le ???

  VálaszTörlés
 12. Igen szerintem is ingatta Peeta a fejét ...először azt hittem, hogy becsapott a szemem mivel szemüveges vagyok. De ahogy újra és újra visszanéztem ...tényleg megingott az a fej !! Arra nem szàmítottam, hogy Johanna lesz benne!! Annak nagyon örülök, hogy a lázadók bele kontárkodtak !! Ancsi vàlaszolva az egyszer feltett kérdésedre (kommentedre) .. most bebizonyosodott, hogy a Lionsgatte tökös !! ;) A következőnél lehet, hogy Katniss is felbukkan !! :)

  VálaszTörlés
 13. Fú, hát a szőr is felállt a karomon. :)
  Végre a lázadók is bezavarnak az adásba. :D Remélem legközelebb már láthatjuk Katnissékat is. :))

  VálaszTörlés