2014. július 10., csütörtök

A második Kiválasztott promófilm 11 leghátborzongatóbb pillanata

Az elmúlt 24 órában 155 cikk jelent meg Kiválasztott témában, nyilván mindegyik röviden beszél arról, ami a videóban is zajlik, azt meg nem akarom ismételgetni.

Ami minket illet, és amire tudom, hogy vártok, az a feliratos kisfilm, ami elkészült, de a Lionsgate még letiltotta. Amint feloldják a tilalmat, kiteszem, ez várhatóan/remélhetőleg még a nap során megtörténik. 

Addig is először a Crushable cikkét hozom, amely 11 hátborzongató pillanatot emel ki az alig 50 másodperces kisfilmből.


A Lionsgate nagyon jól kitalálta ezen előzetesek kereteit, amelyek a Donald Sutherland által alakított Snow elnök felhívásaként tárul elénk. Ezek elviekben Panem minden lakójának szólnak beleértve magunkat is, hiszen mi is látjuk. Megjelenik a TV képernyőinken azt állítva, hogy az egység az egyetlen lehetőség. Hát nem visszataszító?

Íme azok a momentumok, amelyek bizonyítják, miért is éreztük hátborzongatónak ezt a néhány másodpercet:
  1. Kétoldalt a Békeőrök sorfala félelmetes kezdés, különösképp, hogy az arcukat nem látjuk.
  2. Ja, és mind fegyveresek, ha bárki is azt tervezné, hogy menekülőre fogja.
  3. Snow elnök jobb oldalán ismét ott áll Josh Hutcherson alakításában Peeta Mellark, de ki az ott a bal oldalon? Volt valaki, aki olvasta a könyvet, ezért összezavarodva nézte, mit is keres ott Jennifer Lawrence Katniss Everdeenként?
  4. Pedig dehogyis! Jena Malone az Johanna Mason szerepében, és nem tűnik túl lelkesnek.
  5. Uhh, Josh még csak meg sem rezdül, amíg ráközelít a kamera. Imádom.
  6. Johanna azonban csípőre teszi a kezét és felsóhajt, miközben egyre közelebbről látszik. Az ember azt várja, hogy mindjárt bejön érte valaki és elragadja.
  7. Próba. Próba. Igen, valaki megpróbálja megzavarni az adást.
  8. Az adás oda-vissza váltogat, a lázadók folyamatosan támadnak, az ember szíve meg egyre hevesebben ver.
  9. Az eredeti adás végül megszakad, Beetee-t látjuk, aki elárulja, hogy a közvetítés...
  10. ... a 13. körzetből zajlik, ez tisztán hallatszik, mielőtt valami újra bezavarna. Áááá, nem tudja még, mit is akar mondani, de így is tökéletes volt.
  11. Aztán kitisztul a kép és tökéletesen látni Beetee-t, aki átadja a lázadók üzenetét: "A Fecsegőposzáta életben van!", majd megszakad az adás.
Forrás: Crushable

Egy dolgot értelmez csak másképp a szerző, Peeta mozdulatlanságát. Azt a fej ingatást, ami itt többünknek feltűnt, kinti rajongók is észrevették, szóval valószínűleg, nem mi gondolunk túl sokat mögé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése