2014. július 10., csütörtök

A Fecsegőposzáta életben van a legújabb Éhezők Vidala teaser szerint

Bármennyire semmitmondóak legyenek is a Yahoo Movies cikkei, szeretem, hogy sokat írnak a témáról. Mindig lehet rájuk számítani. Most is :)

Az Éhezők Viadala rajongói felkészültek a Kiválasztott legújabb előzetesére, és nem kellett csalódniuk. 
Az "Egység" című kisfilmben Snow elnököt láthatjuk, aki propaganda hangulatú beszédet tart Panem népének. Két oldalán korábbi győztesek Peeta Mellark és Johanna Mason személyében, körülöttük tucatnyi Békeőr, miközben Snow így szól:
"Ezen nagyszerű nemzet léte során soha nem volt még egységesebb, mert most Panem sokkal inkább egy nyelvet beszél, mint bármikor korábban. A Kapitóliumot és a Körzeteket összeköti a szolidaritás... Együtt sokkal erősebb jövőt alakítunk ki...


Nem számít azonban arra, hogy az adást megszakítja Beetee, aki nagyon határozott üzenetet küld a 13. körzetből:
"Ez egy kalóz közvetítés a 13. körzetből. Ismétlem, ez egy kalóz közvetítés a 13. körzetből, amelynek üzenete, hogy a Fecsegőposzáta életben van."

Ezen hátborzongató pillanatokban élesen megmutatkoznak a Kapitóliumban élők és a lázadók közötti különbségek. Míg Snow ismét kísérteties fehér környezetben beszél népéhez, Beetee egy azonosíthatatlan, sötét és lehangoló helyről közvetít. Mindazonáltal az egykori győztes gyorsan megcáfolja Snow kijelentését arról, hogy a nemzetük mennyire egységes.

Sok kiemelkedő pillanat van a videoklipben, amely alig 52 másodperces. A Békeőrök nyomasztó látványa, Peeta és Johanna érzelemmentes arca, amilyen pimaszul Johanna csípőre teszi a kezét, és persze amikor Beetee megszakítja a műsort, ezek mind az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész újabb csodálatos marketingfogásává teszik kisfilmet.

A rajongók már a legutóbbi videó alkalmával is kifejezték örömüket, most pedig alig néhány órán belül vezető trenddé vált a #TheMockingjayLives utótag a Twitteren, sokan pedig már azt találgatják, vajon hogyan folytatódik a történet.

Egyesek úgy vélik, további elnöki üzeneteket kapunk majd 'Jólét' és 'Áldozat' címmel, hiszen az első előzetes alkalmával ezeket a szavakat emelték ki az 'Egység' mellett.
Mások azonban úgy gondolják, a legközelebbi közvetítés alkalmával Finnicket vagy még inkább Katnisst látjuk majd az adás váratlan megszakításakor - hiszen a Fecsegőposzáta él, végülis.

Egy biztos, ez a legutóbbi előzetes által még nagyobb várakozás övezi Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott novemberi megjelenését.
Forrás: Yahoo Movies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése