2014. július 29., kedd

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos előzetese magyar felirattal

UPDATE: Már YT-on is látható Peeta magyar feliratos előzetese!

Máris előállt a magyar feliratos előzetes, amiért Peetának jár köszönet!!



8 megjegyzés:

  1. Hát ez gyönyörű *-* szeretünk Peeta ❤

    VálaszTörlés
  2. ÚÚ,,ááá,,íííí......na szóval naaggyon jó és naaaagyon vááááárom:D Most ennyit sikerült kiböknöm .D (És köszönjük Ancsi és Peeta)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap reggeltől ma reggelig 20x már tuti megnéztem ... :D Konkrétan az volt az "esti film", hogy 5x egymás után végignéztem. :P

    VálaszTörlés
  4. Na végre én is eljutottam odáig, hogy megnézem az előzetes. :D
    Jó hangulata van, mármint jó, hogy ilyen sötét és komor. Az alig egy perc nagyon kevés, még egy teaser is min. 1:30 szokott lenni. :(
    Már előre félek a filmtől, mert a Futótűz után is úgy jöttem ki a moziból, hogy "Ez nagyon depresszív volt", nem tudom a Kiválasztott után, hogy fogom magamat érezni.
    Már az előzetestől is fel áll a szőr a hátamon, annyira ijesztő a háború és a rengeteg borzalom, amit ez előrevetít. (jaj, és ez még csak az 1. rész... )
    Örülök, hogy végre feltűnt Katniss, bár többet is szerepelhetett volna. Alma Coin remek és persze Philip Seymour Hoffman is.
    Ez az előzetes így tökéletes ahogy van és tudom, hogy nem illett volna bele, de nekem hiányzott Peeta és Finnick.

    VálaszTörlés
  5. Kicsit telhetetlen vagyok, de most tökre olyan érzés fogott el, hogy az előzetessel megakptuk azt, amire a legjobban vártunk (kivéve persze magát a filmet), és most megint egy hosszú időszak következik, mire elérünk a filmhez! :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. Én pont azt gondolom, hogy mivel ennyire későn kezdődött el a promó, kicsit sűrűbb lehet a nyár végi időszak, mint máskor. Hátha legalábbis :)

      Törlés
    2. Persze, biztosan adnak még ki jó anyagokat, hisz hátra vannak még a karakterposzterek meg miegymás. Sőt, én bízom benne, hogy akár csak a Futótűznél, itt is kapunk még egy második előzetest! :)

      Törlés