2014. július 21., hétfő

Hivatalos sajtóközlemény a Kiválasztott 1. részének első előzeteséről és a Lionsgate-Samsung együttműködésről

Na, visszatértem. A jó hír, hogy innentől remélhetőleg kicsit zökkenőmentesebben kapjátok a híreket - bár szerintem/remélem, panaszra nem lehetett ok, némelyik külföldi rajongói oldal nem frisselt annyit, mint én a múlt héten, bár tény, hogy nem minden volt friss anyag - de természetesen a továbbiakban sem ígérem, hogy a nyarat a gép előtt töltöm el, de igyekszek azért résen lenni, hogy az izgalmas dolgokról mielőbb értesülhessünk.

A heti izgalom a Comic Con, és az, hogy ha panel nem is lesz, valamiféle Éhezők Viadala megjelenésre lehet számítani a rendezvényen. A fő események - ahogyan múlt héten már igyekeztem jelezni - az első hivatalos Kiválasztott előzetes megjelenése és lesz egy autogramosztás is. Röviden annyit, hogy ahogy így gyors' átfutottam a híreket, az előzetes online megjelenésére 2 dátumot találtam: 27-e vasárnap este illetve 28-a hétfő reggel. (Végülis a kettő kb egy is, ha azt veszem, hogy a vasárnap estét valamelyik USA idő szerint, a hétfő reggelt pedig moszkvai időzónára hivatkozva találtam.) Ezek szerint még egy hetet kell várnunk, hogy hivatalosan is láthassuk az előzetest, de egészen biztos vagyok abban, hogy kamerás felvételt már előbb fogunk látni.

És akkor most elolvashatjátok a LIONSGATE hivatalos sajtótájékoztatóját a Samsunggal való együttműködésükről és a Comic Con megjelenésről:

A LIONSGATE ÉS A SAMSUNG BEMUTATJA AZ ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT, 1. RÉSZ HIVATALOS ELŐZETESÉT

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos előzetesét, kizárólag a Samsung Galaxy® S-en kerül bemutatásra a San Diego-i Comic Con® alkalmával és a Samsung Experience üzleteiben országszerte a Best Buy-nál.


Santa Monica, Kalifornia és Dallas, Texas – 2014. július 18. – A Lionsgate a jövő generáció első, globális tartalmakat megjelenítő vezetője és a  Samsung Telecommunications America együttműködésében kerül bemutatásra a világméretű kasszasiker sorozat, az Éhezők Viadala következő filmje, a Kiválasztott, 1. rész. Az együttműködés első állomásaként az online megjelenést megelőzően a rajongók a Samsung új, Tab® S-én láthatják először Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos előzetesét. 

Az Éhezők Viadala rajongói elsőként a Galaxy Tab S-en nézhetik meg Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos előzetesét San Diego-ban, július 25-én, a Comic Con alkalmával. San Diego-ban, akik nem vesznek részt a Comic Con rendezvényein, július 26-án, szombattól kezdve egész hétvégén keresztül megtekinthetik az előzetest a Best Buy üzletlánc Samsung Experience üzleteiben. Azon rajongók számára, akik a Samsung Experience üzleteiben tekintik meg az előzetest, a Samsung a készlet erejéig egy ingyenjegyet is felajánl 2014. november 21-től látható Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész mozis megtekintésére.

Ráadásul bizonyos Galaxy készülékek tulajdonosai lehetőséget kapnak arra, hogy a Google Play™-en keresztül letöltsék a vadonatúj Hunger Games Movie Pack App-et, amelynek segítségével az Éhezők Viadala sorozattal kapcsolatos különleges tartalmakhoz férnek hozzá. 

Vásárlóinkat abban az egyedülálló élményben részesítjük, hogy először nálunk tekinthetik meg Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos előzetesét, az új Galaxy Tab S készülékünkön. – nyilatkozta Todd Pendleton, a Samsung Telecommunications America helyettes vezérigazgatója. – A Lionsgate-tel együtt a Samsung Galaxy tulajdonosoknak lehetőséget biztosítunk, hogy úgy élhessék át az Éhezők Viadala élményét, amilyenre korábban még nem volt lehetőségük. 

Izgatottak vagyunk, amiért a Samsung cég formájában olyan globális vállalattal működhetünk együtt a Kiválasztott 1. részének bemutatásán, amelynek innovatív technológiái vásárlóink életének minden aspektusát megkönnyítik. – mondta Paula Kupfer, a Lionsgate termékmenedzser osztályának felelős alelnöke. – A Samsung tökéletesen illeszkedik sorozatunkhoz, velük együttműködve pedig az Éhezők Viadala világának izgalmas módjaira korlátlan lehetőségek tárháza nyílik meg. 

A San Diego-i Comic Con alkalmával:

Július 25-én, pénteken délben Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész szereplői a San Diego-i Samsung Galaxy Experience-ben található Kapitólium Galériában a Galaxy Tab S-en bemutatják a film első előzetesét (az 5. és az L utca sarkán található Hard Rock Hotelben).

Országszerte a Best Buy üzletlánc üzleteiben:

A San Diego-i Arénába el nem látogató rajongók szintén exkluzív módon tekinthetik meg Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részének előzetesét július 26-27-én a Samsung Experience üzletekben a Best Buy üzletláncában. A készlet erejéig a látogatók egy ingyenjegyet is kapnak, amelyet a november 21-étől bemutatásra kerülő Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész mozis megtekintésére használhatnak fel. 

Az Éhezők Viadala Filmes alkalmazás:

Az együttműködés részeként bizonyos Galaxy készülékek (Galaxy Tab S, Galaxy Note Pro, Galaxy Tab Pro, Galaxy Note 3, Galaxy S5 and Galaxy S4) tulajdonosai lehetőséget kapnak arra, hogy a Google Play™-en keresztül letöltsék a vadonatúj Hunger Games Movie Pack App-et, amely egyedülálló Éhezők Viadala tartalmakat biztosít, többek között forgatókönyv- és könyvrészleteket, videoklipeket és egyebeket.

A Galaxy Tab S tulajdonosai lehetőséget kapnak arra, hogy az alkalmazás segítségével ingyenesen letölthessék az első két Éhezők Viadala filmet (filmenként 200.000 letöltésre nyílik lehetőség) . A Samsung a film november 21-i bemutatójáig is folyamatosan további tartalmakat biztosít a Galaxy tulajdonosok részére.
Forrás: Lionsgate Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése