2014. július 12., szombat

Még mindig nem tudni, lesz-e és ha igen, mikor Éhezők Viadala a Comic Conon

Kijött a július 26-i szombati programja a Comic Connak, és nincs benne Éhezők Viadala Panel a H csarnokban :( Ezen a bizonyos szombati napon két további Éhezők Viadala érdekeltséget találtam (első blikkre):
  • Helyi idő szerint 10 órától a Díszlettervezők: A képzelet építészete című előadáson a sorozat díszlettervezője, Philip Messina is részt vesz. 
  • Délután 16:10-től pedig az Entertanment Weekly: Kőkemény csajok című programján (ez a H csarnokban lesz) Natalie Dormer vesz részt, ámde a Trónok harca kapcsán. Kicsit innen is hiányolom Jennifer megjelenését Katniss szerepében, szerintem hozzá tudna szólni a témához.
De! Mielőtt a teljes elkeseredettség uralná lelkünket, ne feledkezzünk csak meg ERRŐL a bejegyzésről. De hogy ne kelljen kattintani, itt is kiemelem az idevágó részletet:
"A reklámkampány bizonyos elemeit májusra, a Cannes-i Filmfesztiválra és a júliusi Comic Conra időzítik. Addig a Lionsgate megpróbálja titokban tartani a különlegességeket."
Ezt a cikkrészletet még januárban olvashattuk, és igen: a legelső csomag, amit kaptunk, május 15-én, két nappal az ominózus Kiválasztott party előtt látott napvilágra, és igen, sok-sok különlegességet azóta se nagyon láthattunk, legalábbis nem a filmből. Szóval csak a jól bevált szlogennel tudok szolgálni ("Soha ne hagyjon el a remény!"), és amint kiderül az utolsó napi program, holnap hozom az infókat.

2 megjegyzés:

  1. Nem értem mire fel ez a nagy titkolózás... :O Miért nem tudhatjuk, hogy kik lesznek ott? O.o

    VálaszTörlés
  2. Nem hagy el még ettől a remény :))

    VálaszTörlés