2014. július 25., péntek

Reggelizz Peeta pékségében!

Szép jó reggelt! - Ahogyan korábban jeleztem, már megvolt, mikor akarom cserélni a háttérképet. Nos, gondolom, nem túl nagy meglepetés, hogy a Comic Con hétvégéjét gondoltam erre alkalmas időpontnak. :)
Ha belegondolok, hogy az előzetest Our Leader Mockingjay címen látom hirdetni, még külön ide is illik!

Na, de reggelizzünk, és a jelenlegi helyzet szerint erre San Diego-ban nincs is alkalmasabb hely, mint Peeta péksége. A tegnap késő esti bejegyzésben már bekukkanthattok, de azóta találtam még egy-két apróságot, ami esetleg érdekelheti az elszánt rajongókat!

Peeta és Haymitch: Panem győztesei, hirdeti a felirat
Peeta péksütijei mellett Haymitch elixírjeit is beszerezhetik az ide látogatók
Tegnap egy közeli képről már megpróbáltam kisilabizálni, milyen termékeket vehetnek az itt vásárlók, most azonban találtam erről egy felsorolást:
  • Fecsegőposzáta brownie-k
  • Snow elnök rózsa muffinjai (mint ITT)
  • Mellark Kecskesajt-tortája
  • Snow elnök fahéjas rózsatekercse
  • Kapitóliumi fánkok
  • Caesar Flickerman mesés keksze
  • Peeta sajtos kiflije
  • Effie Couture muffinjai (amihez hasonlóakat ITT találtok)
Ez utóbbiról és Haymitch egyik elixírjéről az ugrás után láthattok még egy képet, és azt is megtudhatjátok, reggeli után mi várna még ránk a Kiválasztott bázisként szolgáló Hard Rock Hotel megfelelő helyiségeiben.


A Hard Rock Hotel átalakított 207-es számú bárhelyiségében nem csak reggelizni lehet, de egyéb tevékenységekben is részt vehetnek a lelkes rajongók. Ahhoz, hogy az ember hozzájuthasson hőn áhított fecsegőposzáta kitűzőjéhez, legalább három helyen meg kell jelenni. Azért kibírnánk, nem?

2 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy panel nincs, de nagyon kitettek magukért. Ezerrel pörög a Kiválasztott őrület. Lefogadom, hogy a legkirályabb dolgokat ők nyújtják a Comic Conon :)

    VálaszTörlés
  2. Juhú, hát én szívesen ennék egyet Peeta sajtos kiflijéből...
    *If you know what I mean ;)*

    VálaszTörlés