2014. július 24., csütörtök

Amit a közelgő Kiválasztott előzetesről tudni érdemes

Amerikai rajongótársaink is felébredtek időközben, és vannak, akik a San Diego-i Comic Conon senyvednek, de egyetlen mentségük, hogy legalább nekünk is továbbítják az infókat. Az első és legfontosabb, hogy helyi idő szerint holnap 12 órakor (ez nálunk este 9 óra - ha nem csal tavalyról az emlékezetem az időeltolódást illetően) mutatják be az előzetest. NEM, nem a Comic Con helyszínén, hanem egy HardRock Hotelben a Samsung Galaxy támogatásában. Más most szólnék, hogy a hivatalos előzetes jó eséllyel holnap még nem kerül fel a netre (a Lionsgate-Samsung együttműködés miatt), csak kinti idő szerint vasárnap este (nálunk hétfő reggel!). Rajongói kamerás felvételeket jó eséllyel találhatunk majd, olyat igyekszek kitenni, de csak óvatosan.

A kintiek is azt írják, hogy bár Snow elnök korábbi üzeneteit is teaser-nek nevezték és itt is felvetődött a teaser szó, aggodalomra semmi ok, ezúttal teljes hosszúságú (vagyis reményeink szerint 2-2,5 perces) mozis előzetest kapunk. A Lionsgate-Samsung együttműködést hirdető sajtóközleményben is első hivatalos előzetesként utaltak az előzetesre, így szerintem sem kell másra számítani. 

Nem is húzom tovább, íme egy-két trailer-propaganda:

Részletes infók - időpont, pontos helyszín - a képen, leginkább kinti rajongóknak izgalmas.

Az előzetest tehát a hétvége során csak bizonyos Galaxy telefonokon és a Best Buy Samsung Experience Üzleteiben
nézhetik meg a rajongók. Forrás: Samsung
Mivel azt ígértem, hozok még Comic Con képeket is, hozok még egy bejegyzést még ma, mert ez is annak indult, csak aztán félrecsúszott :)))

1 megjegyzés:

  1. Fúúú most ezt az 1-2-3 napot kivárni hosszabb lesz, mint amióta elkezdődött a promó ... xD :D :$

    VálaszTörlés