2014. július 27., vasárnap

Innen-onnan, 92.

Míg az előzetest várjuk, van néhány egyéb hír is, amit nem szeretnék tovább tologatni, a Comic Con lényege pedig úgy tűnik, lezajlott számunkra.

Kezdeném is némi esztétikai élményértékkel, nehogy bárki is úgy érezze, hogy nem volt érdemes ma benéznie az oldalra ;) Előbb hölgyolvasóimnak kedveznék egy "cuki" Sam Claflin és egy dögös motoros Josh Hutcherson képpel:

Forrás: samclaflin instagram - JoshHutchersonNews

Az ugrás után a férfi olvasók is örvendezhetnek, többek között egy Stef Dawson fotósorozat képei láttán.



A Los Angeles Times összegyűjtötte azon 30 harminc évnél fiatalabb színész nevét, akik szerintük számítanak a mai színészvilágban, és Jennifer Lawrence mellett érdekes módon nem Josh Hutcherson vagy Sam Claflin jelenik meg, hanem az első film Threshéé, Dayo Okeniyié.

Forrás: LATimes

Jennifer Lawrence, 23

Az Ozark hegységben az apját dacosan kereső tiniként ismerték meg nevét jópáran a Hallgatás törvényében, majd Bradley Cooper mellett egy érzelmileg sérült fiatal nő szerepében is bizonyított a Napos oldal című filmben.
23 évesen egyedülálló, hogy Jennifer Lawrence már a polcán tudhat egy Oscar-díjat a Napos oldalban mutatott teljesítményéért és két másik jelölése is volt a Hallgatás törvényében és az Amerikai Botrányban való szerepléséért. Nemrégiben a Forbes Legnagyobb Hatású Színésznői listájának élén végzett.

Dayo Okeniyi, 25

Az erős, de csöndes Thresh szerepében tűnt fel az Éhezők Viadalában, Ruta védelmezőjeként, egyike volt azon szereplőknek, akik meghaltak a film végére. Később Az élet habzsolva jó (Spectacular Now) című filmben bizonyíthatott a szőke ciklon Brie Larsson laza, de becsületes barátjaként.

A Nova And The Experience egyik új számában tiszteleg Jennifer Lawrence előtt. Bár a szám alapvetően nem Jenről szól, ő csak egy sor erejéig szerepel a számban (meg a szám címe is az ő neve), de az együttes szerint azért került bele a számba, mert nagyszerű példakép lehet sok ember számára. Íme a szám:



Ma másik főszereplőnk Stef Dawson, akiről egy csodálatos fotósorozat jelent meg a múlt héten. Íme a képek:




Forrás és még képek: Tajette O'Halloran

Stef Dawsonról összesen nem volt még ennyi hírünk, nem hogy egyszerre, de most egy új filmjének, a Creedmoriának is láthatjuk a poszterét és előzetesét. A Creedmoriában megnézhetjük, hogyan nő fel Candy (Stef Dawson) a 80-as évekbeli Queens-ben, hogyan váltja valóra reményeit. Az ország legnagyobb elmegyógyintézetének, a Creedmoornak a hátterében megnézhetjük, hogyan próbálja kibírni Candy a középiskolát, pszichopata barátját, hatalmaskodó anyját, köcsög főnökét és két bátyját, akik közül az egyiknek drogproblémái, a másiknak szexuális identitás zavarai vannak - a vígjátékban Candy megpróbál beilleszkedni ebbe a világba és reméli a legjobbakat.



Liam Hemsworth-t sem kell hiányolnunk a héten, vele a Cut Bankből (a filmről EBBEN a bejegyzésben volt szó korábban) jelent meg egy jelenetfotó:



Julianne Moore-ról és kislányáról az augusztusi Vogue-ban látható a következő kép. Döbbenetes, mennyire hasonlít a kislány a színésznőre.

Forrás: FashionScansRemastered
Julianne Moore-ről a Map to the stars című filmből is van egy jelenetfotónk. Ahogyan azt az oldalsávban láthatjátok, a film Térkép a csillagokhoz címmel szeptember 11-től látható a magyar mozikban.

Forrás: IndieWire
Hogy a Comic Contól se teljesen távolodjunk el, íme egy portréfotó Natalie Dormerről és egy kép Gwendoline Christie-ről. A két színésznő a Trónok harca kapcsán jelent meg a rendezvényen.

Forrás: Zimbio - EW

2 megjegyzés:

  1. Sam nagyon cuki, mint mindig. :)
    Stef Dawwon egyre jobban meggyőz, hogy jó Annie lesz, bár azt még mindig nem értem, hogy miért nem lehetett fekete haja a filmben, mint a könyvben. :D
    Julianna Moore kislánya nagyon szép. *.*
    Natalie Dormer gyönyörű, mint mindig. <3

    VálaszTörlés
  2. Olvadozok ettől a képtől Samékről :)) Ha nem teszed ki, meg sem látom, köszi az élményt!

    VálaszTörlés