2014. július 9., szerda

Mire számíthatunk a mai Kiválasztott előzetesben?

A Yahoo Movies boncolgatja a témát, szóval sok újat nem tudunk meg belőle, de legalább történik valami, amíg várakozunk. :)


Holnap Snow elnök az 'Egység'ről beszél Panem népének.

Ez minden, amit az Éhezők Viadala különböző közösségi oldalaira kitett képről leolvashatnak a sorozat rajongói, akik kétségbeesetten várják már, hogy megjelenjen az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részének hivatalos előzetese. A képen egy közeli felvétel látható Snow elnök kezéről, de hogy mi többet látunk még, az a jövő zenéje. 

Ez az egyedülálló reklámkampány a korábbiakhoz hasonlóan folytatódik: Snow elnök a Kapitólium Tv-n keresztül szólítja meg Panem népét. A felhívást tartalmazó képen kisbetűkkel még ez olvasható: A Kapitóliumi Információs Minisztérium megerősítésével. 

Vagyis mire számíthatunk ettől a megszólítástól? Eltekintve attól, hogy Donald Sutherland újabb, nyilvánvalóan  hátborzongató előadását láthatjuk majd Snow elnök szerepében (ez az ember nem egész két perc alatt meg tudja félemlíteni a másikat). Nos, az első üzenetben láthattuk, amint Peeta Mellark (Josh Hutcherson) az elnök mellett állt. Ezúttal is ott lesz vajon vagy most mást találnak majd, hogy bizonyítsák, hogy a Kapitólium képes kierőszakolni az 'egység'et? Tudjuk, hogy a Kapitólium Johannát is elrabolta, mégis valahogy őt [legutóbb] nem láttuk a képernyőn mosolyogni.

Az első üzenetben kiemelték az EGYSÉG, a JÓLÉT és az ÁLDOZAT szavakat, ezért úgy tűnik, mintha ez az új üzenet ezen háromból az első akarná majd kifejteni. Elég nyugtalanító belegondolni, mi minden történhet, míg eljutunk az 'áldozat'ig.

Ne feledd, ma este tehát Snow elnök üzenetét hallgathatjuk meg az egységességről - és elhagyhat a remény, ha kihagyod.
Forrás: Yahoo Movies

Igazából csak azt nem írták, amiben mi itt többen is reménykedünk: hogy esetleg a 13. körzet lázadói belekontárkodnak a felvételbe. Azt izgi húzásnak tartanám, ha ismét csak egy egyszerű üzenetet kapnánk, azt kevésbé. Kíváncsi vagyok mennyire tökösek a Lionsgate marketingesei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése