2014. július 13., vasárnap

Szavazz, ha úgy gondolod, hogy az Éhezők Viadala rajongótábora a legjobb !

Nem tudom, hogy siklottam el efölött, mindenesetre még talán nem késtünk le semmiről.
Korábban olvashattatok az MTV új díjáról, a Fandom Awards-ról, de akkor valahogy csak Katniss és Peeta párosára vonatkozó szavazás kérdése merült fel, a Legjobb Fandom-é nem. A lebonyolítás kísértetiesen emlékeztet az évek elején lebonyolításra kerülő MTV Movie Brawl-éra, itt is egyenes ágú kieséses verseny zajlik. Egészen az utolsó körig legalábbis, mert úgy tűnik, a végső győztes az utolsó négy közül kerül ki.

Ami aggasztó, hogy a következő körben a Beavatott-Hobbit párbaj győztesével kerül szembe rajongótáborunk, bár személy szerint méltatlannak tartom, hogy közülük valamelyiknek ki kell esnie már az első körben. Íme a táblázat:


A játék időbeosztása a következő:
  • 1. kör: Július 9-14.
  • 2. kör: Július 14-18.
  • 3. kör: Július 18-21.
  • 4. kör: Július 21-23. (helyi idő szerint este 9-ig) - Ekkor már a végső négyes közül kell/lehet szavazni a végső győztesre.
A végeredményt, vagyis hogy melyik tábor érdemli ki Az Év Rajongótábora díját, a július 27-én bemutatásra kerülő díjkiosztó gálán tudjuk majd meg. Szavazni ITT tudtok. Ha jól számolom, közép-európai idő szerint hétfő délig tudtok még szavazni az első körben!

5 megjegyzés:

  1. Igazából nem lehet nekünk szavazni se hétfő délig, se utána, mert a szavazásban csak amerikai állampolgárok vehetnek részt. :P
    (Voting rules: At the time of voting, voter must be a legal resident of one (1) of the fifty (50) United States or the District of Columbia, 13 years of age or older and cannot be an employee, agent or representative of Viacom Media Networks, a division of Viacom International Inc. the ("Sponsor") or any of its parent affiliate or related companies.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor én hogy hogy tudtam szavazni?

      Törlés
    2. Nem tudom, elképzelhető, hogy a szavazatod nem érvényes. Ez a játékszabályzatban van fönt a honlapon, nem én találtam ki.

      Törlés
  2. Őszintén örülök, hogy nem tudok szavazni, mert sok helyen nem tudnám melyik karomat vágjam le :D Sherlock vs Game of Thrones..áááá

    VálaszTörlés