2014. július 27., vasárnap

Még egy kevés Éhezők Viadala vonatkozás a Comic Conról

Tegnap lezajlott a Kőkemény Csajok (Women Who Kick Ass) Panelja, amelyen vagy méltatlan módon mellőzték Jennifer Lawrence-t, vagy kedvenc színésznőnk nem tudott részt venni az eseményen. A beszélgetésen azonban részt vett Natalie Dorman, és azért a beszélgetés során csak nem lehetett teljesen elmenni az Éhezők Viadala mellett. Néhány erről szóló tegnapi cikkből szemezgetek.

Képek: DailyMail
  • Natalie Dormer szerint a legjobb női karakterek mostanában leginkább TV-s sorozatokban vannak. Az, hogy egy filmes karakter olyan népszerű legyen, mint Katniss Everdeen, nem jellemző.
  • Natalie Dormer nagyon élvezte, amikor egy félautomata fegyverrel a kezében rohangálhatott a Kiválasztottban.
  • Jennifer Lawrence nem igazi íjjal és nyilakkal lő az Éhezők Viadala filmekben, de a felvételek idején folyamatosan gyakorol, szóval maguk az íjász mozdulatok teljesen hitelesek a filmben.
  • Bár nem Éhezők Viadala, de Natalie Dormer elmesélte, hogy egyszer kitöltött egy Melyik Trónok Harca szereplő lennél? tesztet, amire nem saját karakterét kapta, hanem a szintén jelenlévő Maisie Williams Arya-ját :)
  • Natalie Dormer szerint az a szép a színészetben, hogy olyan helyekre utazhat és olyan dolgokban vehet részt, amelyben egyébként nem lenne része. 
  • Natalie Dormer, ha valamelyik szuperhős lehetne, Batmant választaná.
Mivel a Trónok Harca panel kapcsán Natalie Dormerről és Gwendolin Christie-ről már láthattatok képeket az Innen-onnan rovatban, ezt most nem ismételném, azonban még egy egykori szereplő is feltűnt, mégpedig Alexander Ludwig, aki a Vikingek kapcsán volt jelen a filmes találkozón. A helyes fiatal színész a sorozat 2. évada után a 3.-ban is szerepel majd.

Képek: Getty Images via Teen Daily
Források: HitFix, HungerTimes

2 megjegyzés:

  1. :) Imádom Alexandert<3

    VálaszTörlés
  2. Naa, nem tudtam, hogy Benne lesz Alexander a Vikingekben, de mindig is úgy gondoltam, hogy illik bele :) Amúgy pont múlt héten láttam egy filmet, amiben nagyjából 13-14 éves lehet, fura volt azonosítani Cato-val :)

    VálaszTörlés