2014. július 30., szerda

Letölthető a Samsung Éhezők Viadala alkalmazása

Tegnap a Lionsgate megjelentette a The Hunger Games Movie Pack néven futó Éhezők Viadala alkalmazást, amelyet a megfelelő "bizonyos Samsung Galaxy készülékekkel" rendelkezők tölthetnek le a Google Play store-ból. A kinti rajongói oldalak szerint csak az USÁ-ban elérhető Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész legfrissebb kampányanyaga, de mint azt mindjárt láthatjátok, olyan sok mindenről azért nem vagyunk lemaradva mi sem.


Az alkalmazás tartalmazza az összes eddigi előzetest (oké, ez itt is fellelhető), linkeket a hivatalos Éhezők Viadala oldalakra (na, ez sem akadály, főleg, hogy konkrétan ezekről van szó: The Hunger Games Explorer, The Capitol és a Capitol Couture), Az Éhezők Viadala és Az Éhezők Viadala: Futótűz teljes forgatókönyvét (ez utóbbi azóta fel is került IDE oldalanként képfájlban - az első filmét még nemigen látom, ha belebotlok, linkelem), részleteket mindhárom Éhezők Viadala kötetből, mozis posztereket, jelenetfotókat (na, ezek is megtalálhatóak itt, ha nem is mindig a legoptimálisabb felbontásban).
Forrás: Jabberjays.net

4 megjegyzés:

  1. Na olvasásra felkészülni, sosem olvastam még igazi forgatókönyvet *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én valamelyik Akonyatost (tán az Eclipsét) leforítottam anno, de az még a film előtt volt. Most kizárt, hogy a CF-ére időt szánjak. Ha a Kiválasztotté lenne, gondolkodás nélkül :)

      Törlés
  2. Áh.. a blog jobb, és ingyen van. :)

    VálaszTörlés