2014. július 18., péntek

Kiválasztott előzetes(!) és további Éhezők Viadala megjelenések a Comic Conon

Nincs energiám meg időm lefordítani a cikket, amelyből kiderül, hogy - ha saját panel nem is, de - mégis lesz valamennyi Éhezők Viadala megjelenés a Comic Conon! :)

Ami a legizgalmasabb része ennek, hogy július 25-én bizonyos stábtagok (nem derül ki, hogy kik is) bemutatják Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos előzetesét!!!!!
Az előzetes aztán július 26-27-én látható lesz a rendezvény bizonyos részein, valószínűleg a Samsung standja környékén, mert ma egy komolyabb sajtóközlemény is megjelent a Samsung-Lionsgate együttműködésről. 
Ez nyilván végre hivatalosan is megjelenik majd ez a bizonyos előzetes, szóval mindenki elugrálhatja végre a háromszoros hurrát! :)

A másik jelentősebb esemény, hogy a Samsung Galaxy Tab standjának programjain belül egyrészről lesz egy Éhezők Viadala Mozis alkalmazás, amely letölthető lesz majd. Ha pontosan kiderül honnan, akkor mindenképp jelzem, ami biztos, hogy a program 200.000 példányban lesz majd elérhető. 

Éstovábbá, lesz majd autogram osztogatás is, erről plakátunk is van, szóval nem is húzom feleslegesen:


Na, én örülök a híreknek, és bár sejtem, hogy így nyaralás alatt, hogy nem ülök folyvást gépközelben, Ti már nyilván értesültetek róla, de mindenképp mielőbb ki szerettem volna tenni ide is!!

7 megjegyzés:

  1. Jajj de örülük! :D

    VálaszTörlés
  2. Mondtam, hogy nem hagyott el a remény:D

    VálaszTörlés
  3. Szuper, egy hét múlva rendes előzetes! :)
    Valószínűleg látjuk majd Katnisst és a 13. körzetet. De jöhet minden, Coin/Plutarch beszélgetés, a 12. körzet romjai, esetleg 8. körzet is.
    Arra lennék kíváncsi, hogy ez melyik Futótűz trailernek felel meg, a teasernek, vagy a rendesnek? Egyszóval hány trailer jön még utána, csak 1, vagy 2 is?

    VálaszTörlés
  4. na végre, legalább valamit megtudtunk h mikor lesz a trailer! DE...... mégis hogy fogom kibírni addig? még ha holnap leadnák akkor is számolnám a perceketxD nade kitartás emberek, van remény:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülj neki, hogy látni fogod. Én pont aznap utazok el és csak augusztus 16-án fogom látni -.-

      Törlés
    2. Nyári szünet napjait soha nem számoljuk vissza. Ez alapszabály ;)

      Törlés
  5. Már nincs egy hét se addig!Azt hiszem meg fogok őrülni!:)

    VálaszTörlés