2014. július 13., vasárnap

Innen-onnan, 91.

Bár némileg felpörgött a kampány, érdemes kicsit az egyebekről is megemlékezni. Főleg, mert megint összegyűlt egy nagyobb csokor ezekből is.

Ma Sam Claflin lesz a címlapon, aki hiába van már túl idén egy filmen, még áll előtte három bemutató, és bár az Éhezők Viadala vonatkozásokkal képben vagyunk, izgalmasnak ígérkezik a The Riot Club és az Ahol a szivárvány véget ér című filmje is. Kezdjük ez utóbbinak két nemrégiben megjelent poszterével. Csöndben jegyzem meg, hogy ezeken kívül is volt már vagy két másik, pedig szerintem ez sem sokkal korábban kerül a mozikba, mint az Éhezők Viadala. És bármennyire is újszerű és kreatív a Kiválasztott kampány, nekem ezek a klasszikus elemek (úgymint poszter, karakterposzterek előzetesek) nagyon hiányoznak. Szépen eltértem a tárgytól, de íme a két Szivárvány poszter :)

Forrás: @LoveRosieFilm

Bár magyar bemutató dátumról, forgalmazóról és hasonlókról nem tudok, meg feliratos előzetest sem találtam, de előzetesből is van egy új, amit érdemes megnézni:


Még az ugrás után is Sammel folytatjuk, de jön még más is.


Sam másik projectje, a The Riot Club kapcsán is kaptunk némi anyagot, mégpedig a brit Vogue-ban jelent meg egy, a filmet bemutató cikk, képekkel, karakterleírásokkal. Fordítani nem nagyon szeretném, de a képi anyag azért izgalmas lehet. A film magyar bemutatásáról egyelőre szintén nincs információ.



Forrás: SamClaflinFans


Ezúttal Josh Hutchersonról is vannak kisebb (képes) híreink, bár majdnem elsiklottam felette, mert körülötte a Paradise Lost kapcsán pörögtek fel az események, én pedig még a 7 nap Havannában-ra asszociáltam, és úgy voltam vele, az már lejárt lemez. De nem, a Paradise Lost (amelynek alaptörténetét ITT találjátok) forgatása tavaly zajlott, most pedig úgy tűnik, kezdődik a promója, bár még külföldi megjelenési dátumok is csak kis számban vannak (Spanyolországban október 15-től, Franciaországban november 5-től játsszák a mozik). Most egy mozis posztert kaptunk, mondjuk az - a mi szempontunkból -nem túl izgalmas, egy forgatási képet és két jelenetfotót Josh-sal. A filmnek jövő szerdán az előzetese is megjelenik, szóval a következő Innen-onnan rovatban majd azt is olvashatjátok.


 




Bár az Éhezők Viadala filmjei alkalmával Woody Harrelsonnak és Liam Hemsworth-nek nem sok alkalma volt együtt forgatni, úgy tűnik, egy újabb filmben lesz alkalmuk együtt dolgozni, amelynek címe By Way of Helena. A film egy western-akció lesz, amelyben Hemsworth David szerepét alakítja, akit az 1880-as években egy határmenti kisvárosba küldenek, hogy fényt derítsen egy sor rejtélyes gyilkosságra. Itt szembe találja magát a Harrelson által alakított, Abraham nevű helyi prédikátorral, aki rettegésben tartja a városka lakóit.
A film forgatása idén szeptemberben kezdődik, mielőtt Harrelson és Hemsworth nekikezdenének a novemberben bemutatásra kerülő Kiválasztott promókörútjának. Forrás: Deadline


Mondjuk Woody Harrelsont én még nemigen láttam promózni az elmúlt két és fél évben, de hátha majd most jobban kiveszi a részét. Elvégre is itt már nincs Aréna, nem küldhetnek ráérős fiatalokat Bevásárló- illetve Győzelmi körútra ;)
De ha már itt vagyunk, ne menjünk el teljesen szó nélkül amellett a hír mellett, miszerint Legjobb Főszereplő kategóriában jelölték a sorozatok Oscarján, az Emmy díjátadóján, a Törvény nevében című HBO-s sorozatban való alakításáért. A díjátadó 2014. augusztus 25-én kerül megrendezésre, ha Woody nyer, arról mi is tudni fogunk :)


Új szerep híreink között azt is meg kell említenünk, hogy Wes Bentley szerepet kapott az Amerikai Horror Story következő évadában. Az Éhezők Viadala különleges szakálláról ismert Főjátékmestere ezúttal Eddie szerepét alakítja, aki Kathy Bates karakterének egy múltbéli kötődése, akinek célja, hogy bosszút álljon egy korábbi történésért.

Alexander Ludwig a Bulgari Márka Nagykövete lett, amelynek alkalmával egy kisebb koktélpartit rendeztek, ahol Eric Bana és Luke Evans üdvözöltél körükben a fiatal színészt.

A Just Jared meg olyan ocsmányul taggel, hogy meg sem érdemlik, hogy linkeljem őket, mégis megteszem.
Forrás: JustJared

Jennifer Lawrence-t a párizsi divathéten fotózták több alkalommal is, én ezúttal a Dior bemutatója előtt készült két képet hozok róla. Amúgy szerencsétlen ez a ruha, mert oldalról teljesen nyitott a teteje, és egyes fotósok nem átallottak oldalnézetből is fényképet készíteni a melltartót nem viselő színésznőről, így most azzal van tele az internet, hogy milyen (jó) cickója is van Jennek. Ha nem haragszotok - de ha igen, akkor is - ez a vonatkozás engem hidegen hagy, én csak két elölnézeti képet hozok, az említetteket meg mindenki kinyomozza magának, akit érdekel :)

Forrás: Zimbio

És végül még egy megjelenés, ezúttal Natalie Dormerrel, aki még június 30-án vett részt a Best of Britain’s Creative Industries rendezvényén:

Forrás: Zimbio

3 megjegyzés:

  1. Az Ahol a szivárvány véget ér elég jó filmnek néz ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is érdekel, szóval tuti, hogy megírom, ha lesz infó a magyar megjelenésről!

      Törlés
    2. Szerintem is elég jónak ígérkezik :)

      Törlés