2014. július 1., kedd

Innen-onnan, 90.

Ismét összegyűlt egy adag a produkciótól független hírekből a színészek háza tájáról, most ezeket olvasgathatjátok.

Jennifer Lawrence tavalyelőtt forgatott Serena című filmjének bemutató dátumát még mindig nem látom, sőt magyar megjelenésről sem infót, de a kulisszák mögött felpörögtek az események, mert gyors egymásutánban két poszter is megjelent a film kapcsán. Az elsőt nem is találom jobb minőségben, a második azért rendben van:


A sokak által kedvelt és elismert színésznő két újabb elismerést is magáénak tudhat: Egyrészt a Forbes Legerőteljesebb színésznőinek listájára került fel a 12. helyre, másrészt pedig a Popsugar rangsorolta 2014 100 híressége között az első helyre. Ezen a listán Jen harmadik éve szerepel. 2011-ben a 18., tavaly a 2. volt az idei elsőség előtt:

Forrás: PopSugar
A Forbes írása Jenniferről:
Ki mondta, hogy a nők nem lehetnek akcióhősök? A mindössze 23 éves Jennifer Lawrence bebizonyítja, hogy a nők épp akkora sikerre vezethetnek egy hatalmas sorozatot, mint a férfiak. Az Alkonyat óta az Éhezők Viadala a legsikeresebb fiataloknak szóló sorozat, az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban való visszatérése Mystique-ként pedig hozzásegítette a filmet, hogy a sorozat legnagyobb bevételre szert tevő darabja legyen. Ha keresztezzük a nagy mozis bevételeket a három Oscar jelöléssel, Hollywood egyik legerőteljesebb színésznőjét kapjuk.


A Philip Seymour Hoffman főszereplésével játszódó egyik utolsó filmjét, Az Üldözöttet nyár végén nézhetjük meg a mozikban. Ehhez immáron van magyar nyelvű poszter és feliratos előzetes is, amely nem volt még az oldalon. Hidegrázós és nagyon szomorú őt látni a képernyőn.

Forrás: Premierfilmek


Kicsit könnyedebb témákkal folytatjuk, két férfi főszereplő kedvencünkkel, akiket folyvást fotóznak valamilyen formában. Josh-t például Kölnben és Amszterdamban.
Kölnben néhány haverjával, és öccsével Connorral vett részt egy kalandos játékban, az Adventure Rooms-ban, ahol egy bezárt helyiségből mindenféle furmányos logikával kell kiszabadulni, és erre összesen 60 perc áll rendelkezésre. A kaland weboldala szerint ez a csapatok mindösszesen 30%-ának sikerül, így történt ez Josh-ékkal is, akiknek már csak 3 percük maradt, mire kijutottak a szobából.

Forrás: AdventureRooms FB
Hogy Josh még nem hagyta el a kontinenst, jól bizonyítják a következőkhöz is hasonló rajongói fotók, amelyek Amszterdamban készültek:

Forrás: Joshhutchersonnews.net

Ha már Joshról van szó, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy Josh Hutchersont felkérték, hogy csatlakozzon a Filmakadémia azon tagjai közé, akik jövőre szavazhatnak az Oscar-díjak odaítéléséről. Erre az idei évben 271 embert kértek fel, Josh mellett többek között: Michael Fassbender, Lupita Nyong'o, Jason Statham továbbá vannak a meghívottak között színészeken kívül rendezők, zeneszerzők, jelmeztervezők, producerek és még sokan mások a filmgyártás területéről.

Liam Hemsworth is Európában van, ő speciel Olaszországban. A vizuális élményérték kedvéért íme két kép róla is.

Forrás: LiamHemsworthFans.com

Jena Malone The Shoe című bandájának ezúttal a lemezcímadó dalát, az I'm Okay-t hallgathatjátok meg:


A Futótűz Gloss-át alakító Alan Ritchson is zenélésre adta a fejét, ő egy igazán nyári hangulatú, elektronikus zenével debütált, amelynek Mojito a címe. Azt hiszem, nálam a szám az annyira rossz, hogy az már jó kategóriába tartozik.


Stanley Tucci - mint már volt róla szó mostanában - a legújabb Transformers filmet promózza. Ennek sajtótájékoztatójáról láthattok néhány képet:

Forrás: Zimbio

Új szerep híreink következnek, röviden:

  • Jena Malone a Claire című film főszerepére szerződött le a Deadline cikke szerint. A film egy 20-as éveiben járó különc fiatal nőről szól, aki nagynénjével és tizenéves unokatestvérével él együtt. Miután elege lesz nős festő szeretőjéből, egy olyan fiatal férfinak teregeti ki bájait, akit alig ismer, azzal a szándékkal, hogy a férfi elvegye őt feleségül.
  • Wes Bentley a Broken Vows [~Megszegett fogadalmak] című filmben lesz majd látható egy Patrick nevű jóképű, ám zaklatott férfi szerepében, aki elcsábít egy Tara nevű lányt (Jaimie Alexander), majd miután a lány visszautasítja, a férfi az őrület és rögeszme örvényébe sodródik.
  • A Kiválasztott filmekben Polluxot alakító Elden Henson a Netfix jövőre bemutatásra kerülő Marvel-es sorozatában a Daredevilben fogja alakítani Foggy Nelson szerepét.
Zárásként pedig Alexander Ludwigról (Éhezők Viadala, Cato) és Lenny Kravitzről (Cinna) láthattok egy-egy képet a párizsi divathétről a hétvégéről:

Forrás: Zimbio

2 megjegyzés:

  1. A Forbes listán Jennifer az 1. a színésznők között, összesítettben a 12., előtte zenészek, sportolók, tévés személyiségek vannak, plusz Robert Downey Jr. Hogy mi alapján állítják össze ezt a listát, nem tudom, mindenesetre érdekes. A "powerful" itteni jelentése nem teljesen tiszta nekem, talán a népszerűség/befolyásosság áll hozzá a legközelebb, legalábbis a nevekből ítélve.
    A Serena megjelenési dátuma érdekes kérdés, már jó ideje tologatják későbbre, tekintve, hogy már 2012-ben leforgatták. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem is jön ki moziban, csak DVD-n, bár Jennifer és Bradley nevével kb. bármit el lehet adni.

    VálaszTörlés
  2. Ez szép kis adag volt, jó volt friss híreket olvasni kedvenceinkről. :) Köszöjük!

    VálaszTörlés