2014. július 12., szombat

A Kiválasztott fan film egy előzetese/részlete

Gyakorlatilag egy könyvhű részletet láthatunk a következő videóban abból a rajongói filmből, amelyből már többször láthattatok részleteket. Igazából a teljes 8. körzetben felvett Katniss-interjút/nyilatkozatot. Az anyaggal vegyes érzéseim vannak mert: 1. nekem az a csaj nem Katniss. Túl arrogáns. 2. Némi ellenérzéseim vannak annak kapcsán, hogy olyan, mintha a csapat a Lionsgate sajátos reklámkampányát meglovagolva akarna ismertséget és rajongótábort szerezni saját filmjének. 3. Viszont az anyag igényes és könyvhű.
Nem kell egyetérteni, én kiteszem a videót, aztán majd mindenki megalkotja a saját véleményét :)

7 megjegyzés:

  1. Egyetértek.Ez nem Katniss,nem ilyennek képzeltem el én sem.

    VálaszTörlés
  2. Nekem elég hidegrázós volt. Amatőr színészhez képest pedig jól játszik a csaj, bár kicsit lehetett volna a végére dinamikusabb. (vagy inkább a hangtechnikával volt baj, lehetett volna hangosabb) Szerintem azért követik ugyanazt a sémát, mint a hivatalos, hátha így jobban figyelnek rájuk, vagy akár véletlen többen kattintanak rá a videóra, mert azt hiszik, hogy az az eredeti. Ez persze nem mondom, hogy túl korrekt. De valahogy fel kell hívni magukra a figyelmüket. Mindenesetre, azt jó látni, hogy szeretik annyira a sorozatot, hogy igényesen akarják megcsinálni. (Valljuk be elég sok szörnyű rajongói videó van fent youtube-on, más filmekről)

    VálaszTörlés
  3. Ancsi, túlságosan megszoktad Jennifert a szerepben. :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj Ancsi, végre leírtad te is. :D Nem akartam eddig trollkodni a hasonló bejegyzéseknél... de most kimondom. Én ezt az egészet nem is értem, hogy miért csinálják.
    Jó, jó meg minden, de mi értelme? Azért lett ez is "ütős", mert a könyvbeli szöveget mondja...
    Meg most egy csomó mindenkit érdekel a Kiválasztott, rákeres, és vajon mit találnak? Naná, hogy ezt és így mindenki megnézi...
    Nem mondom, hogy ne csinálják, de miért kell feltenni youtube-ra? :O
    Áh, nem értem én ezt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért, ha normálisan leírja valaki a véleményét az nem trollkodás :)

      A pontos indítékaikat ugyan nem ismerem, de el tudom képzelni, hogy jó buli. Hisz egy kicsit ők is belehelyezkedhetnek ebbe a szituba, még jobban beleélhetik magukat, stb. Szerintem teljesen OK, hogy felteszik a YT-ra, mert az meg tele van hasonló fanmade cuccokkal. Még azt is elfogadom, hogy ehhez valamiképp felhasználják az eredeti produkció farvizét/árnyékát, de számomra ez a mód az, ami túl pofátlan. Hogy ennyire konkrétan a Lionsgate teaser-ei után tolják az arcunkba a saját anyagaikat. Még egyszer oké is, de nálam ez a második már üti a biztosítékot. Ja, meg a tavaszi pénz kalapolás. Ha van pénzük, csinálják meg. Ha nincs, ne kunyorogjanak más rajongóktól. Pedig tartom: jó, igényes anyag. Hát ennyit erről, részemről :)

      Törlés
  5. Teljesen egyetertek az eddig elhangzottakkal es ez a lany tenyleg nem Katniss es nem is Jennifer.... es ha mar szobajott Jen, ti mar belegondoltatok, hogy O hogyan fogja eljatszani ezt a rdszt a filmben? Ugy ertem, hogy Katniss meg nem igazan csinalt ilyesmit a tortenet soran...De hat biztosan jo lesz :)

    ~D

    VálaszTörlés
  6. A csaj engem picit Johannára emlékeztetett , mármint ez az erő és arrogancia, bár ütősnek tényleg ütős, és ez igen jó fajta, igényes videó.

    VálaszTörlés