2014. július 8., kedd

A héten érkezik a második Kiválasztott előzetes

Minden jel arra mutat, hogy MÉG a héten, sőt holnapután a mozikba kerül a Kiválasztott következő előzetese. Íme a héten mozikba kerülő előzetesek listája:


A Deluxe oldalán az alábbi üzenetet csatolták (egy Kiválasztott teaser poszter kíséretében) a listához:
Az eheti Deluxe Előzetescsomag tartalmazza az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész 2. előzetesének titkosított változatát, amelyet a Majmok bolygója: Forradalom bemutatásakor kell lejátszani. A titkosítás kódja július 10-én délután 3 órakor oldódik majd fel. Kérem, ennek megfelelően programozzák az előzetest.

Szóval izgi van :)
A kintiek azt írják, hogy fentiekből úgy érződik, mintha az előzővel ellentétben ez egy sokkal inkább a filmet bemutató előzetes lenne, ugyanakkor, mivel a hossza hasonló Snow elnök üzenetével, nem kizárt, hogy ezúttal a 13. körzet lázadóinak videóválaszát láthatjuk majd.

Az előzetes várhatóan/remélhetően a fenti időpont környékén jelenik majd meg a produkció Youtube csatornáján. Bármi is legyen, ezúttal jobban gépközelben tudok lenni, mint legutóbb, és amint tudom, hozom az előzetest, addig pedig bármi mást, ami kiderül róla.

11 megjegyzés:

  1. tetszenek ezek a titkos információk :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy ez annyira nem is titkos. Ha emlékszel, a múltkor Untitled Trilogy néven futott a Deluxe listáján is, most meg ilyen szépen konkretizálva van :)
      Eredetileg elé akartam írni a pletyka szócskát, de annyira egyértelmű a dolog, hogy mégsem tettem. Mindenesetre majd akkor kell beleélni magunkat, ha valóban előkerült az anyag.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nézd, a kevesebb is több, mint a semmi. :)
      Éstovábbá: én arra gondolok, hogy ha ez valóban egy 13. körzetből és a lázadóktól származó videóválasz, akkor még mindig megvan az esélye, hogy az első _igazi_ előzetest a Comic Conon megkaphassuk. Úgy pedig azért nem olyan vállalhatatlan a dolog :)

      Törlés
    2. Igazad van. :)
      Remélem végre láthatjuk Jent és Liamet. ;)
      Szerintem is az első igazi előzetes a Comic-Conon fog debütálni. Úgy lenne logikus. :D

      Törlés
  3. Hála az égnek....nagyon remélem, hogy ez ténylegesen a 13. körzet videóválasza lesz !! Már nagyon látnék belőle valamit !! :)

    VálaszTörlés
  4. A feliratgyár készen áll! :'D

    VálaszTörlés
  5. Tuti valami Körzetes videó lesz, mint ahogy már sokan írták/ mondták :) De nem baj. Jöjjön. XD Hát a Comic Con sincs " olyan messze. Logikus lenne, ha ott mutatnák be az elsőz official trailert :D

    VálaszTörlés
  6. Én is készen állok, épp érkezik a vihar, remélem, nem vágja szét a netet. Bár az előzetes csak csütörtökön érkezik, múltkor is kiszivárgott egy nappal előtte, szóval igyekszek holnap is résen lenni :)

    A Comic Conos előzetesbe viszont ne éljétek/éljük bele magunkat, engem is csak épp nem hagy el a remény. A két kisvideó után nem kizárt, hogy karakterposztereket és/vagy mozis posztert kapunk "csak" idén. De azt mondom, örüljünk mindennek. (Aztán majd én leszek hálátlan, ha megint ilyen Capitol Couture anyag jön ki, mint a körzetes posztereknél :P)

    VálaszTörlés
  7. Holnap jön!!!! :) Viszont Snow újabb üzeneteként hirdetik, de most tuti bekapcsolódnak a lázadók is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, úgy legyen. Jók a megérzéseid ezzel a kampánnyal kapcsolatban, remélem, igazad lesz!!

      Törlés