2014. július 26., szombat

10 képkocka a Kiválasztott első előzeteséből

Na, most. Az eddigi legtöbb, ami kikerült, az egy 13 másodperces (amúgy török feliratos) kamerás részlet. Ezt sikerült lekapnom és kimentenem belőle 10 képet. Mivel senki élményértékét nem szeretném elrontani,  a képeket eldugtam az ugrás mögé és felhívom a figyelmeteket, hogy a képek kis felbontásúak, mivel kamerás a felvétel, tükröződik időnként, és olykor nem sok minden vehető ki belőlük. A kockák az előzetes első 13 másodpercéből származnak, amikor SPOILER a légpárnással Katniss megérkezik (nem egyértelmű hova, szerintem nem a 13. körzetbe, mert nála van az íja), és amikor Plutarch, Coin és Beetee kitárgyalják, hogy alkalmas-e a Fecsegőposzáta szerepre vagy sem. SPOILER VÉGE

Csak annak javaslom a képek megtekintését, akik már majd' megvesznek az idegtől, hogy láthassák az előzetest, és gyöngébb minőséggel és néhány képkockával is beérik. Egyelőre ennyi van, akik a szép felbontásra várnak, azoknak hétfő reggelig kell kitartaniuk!! :)

Van rá igény, hogy cseréljem a képeket a jobb minőségű előzetesből kivágva, vagy csak a saját időmet pazarolnám csak vele?



Na, ez vajon melyik körzet?



Balra a fény alatt Plutarch, háttal Coin, szemben jobbra Beetee

Megérkezik Katniss valahova, de itt még tényleg semmi nem látszik.

Katniss halad előre jobbról balra, hátán az íjával.


Coin aggodalmaskodik, hogy Katniss alkalmas-e a Fecsegőposzáta szerepre

Katniss hátulról

Cressida először előttünk

3 megjegyzés:

  1. Már nagyon várom,hogy holnap megjelenjen a teljes :)

    VálaszTörlés
  2. Ennyit húzni az emberek idegeit... :) Már alig várom, hogy láthassam!
    Ui.: Köszi Ancsi, hogy kikerült a fejléc! Nagyon meglepődtem (persze pozitív értelemben), amikor megláttam!

    VálaszTörlés