2014. január 7., kedd

Új Futótűz faligrafikák

Forrás: Fathead
A Fathead új Futótűz grafikákat jelentetett meg, amelyeket falra lehet felragasztani, és amelyek különböző karaktereket ábrázolnak a második Éhezők Viadala filmből. Ezúttal Katnisst, Peetát, Gale-t, Johannát és Finnick-et láthatjuk, akiket - Gale-en kívül, aki a szokásos 12. körzetben látható szerelésében virít - az Arénában viselt kezeslábasukban feszítenek, kezükben fegyvereikkel. A képek élethűek, élesek. 


A faligrafikákat bármilyen sima felületre felragaszthatjuk, izgalmas dísze lehet egy Futótűz-bulinak, de kithető egy átlagos poszter helyett is. Sokkal nagyobbak és jobbak is, egyszerűen tökéletesek egy igazi Éhezők Viadala-fanatikus számára. Különböző méretben és stílusban kaphatóak, vannak több darabos gyűjtemények és külön-külön Katniss, Peeta és Fecsegőposzáta logo-t ábrázoló falragaszok is. Áruk 39.99-99.99 dollár között mozog, így mindenki megtalálhatja a saját pénztárcájának és ízlésének megfelelőt. 


A TheHob szerkesztői kaptak egy 5 darabos kollekciót, amit lefotóztak nekünk, ám azt írják a matricák nagy mérete miatt nem volt egyszerű dolguk, azért nem lettek tökéletesek a képek. Aki még további mintákra kíváncsi, IDE kattintson.

Forrás: TheHob

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése