2014. január 2., csütörtök

Kisebb frissítések az oldalon és mire számíthattok a következő időszakban

Amint azt szemfülesebb olvasóim észrevehették, molyoltam picit a külsőn, bár egyelőre nagy dolgokat nem csináltam, az nem mostra van tervezve ;)
  • A fejléccel igazából várni akartam pár napot, de érzékelem a Kiválasztott iránti várakozást, meg ha már belenyúltam ebbe-abba, akkor gondoltam, nem végzek fél munkát.
  • Az oldalsávból eltűntek a Futótűz filmváltozatával kapcsolatos gyűjtőposztok, de természetesen a bejegyzések maguk megmaradtak, a Futótűz aloldalról továbbra is elérhetőek a rajongói poszterek, a TV spotok és a Futótűz jelenetek is. Természetesen ugyanitt megtalálhatóak a filmhez készített hivatalos poszterek és előzetesek is. Szóval hajrá, lehet nyugodtan nosztalgiázni! :)
  • Kikerült viszont az oldalsávba az immáron Robert Knepper-rel bővített Kiválasztott szereplőválogatás gyűjtőposzt, nekem még mindig van komolyabb hiányérzetem, szóval ha ez bővülhetne még, azt nem bánnám.
  • Ami a Kiválasztottat illeti, lesz néhány poszt még ezzel kapcsolatban is: a napokban tervezem, hogy frissítem a Kiválasztott 1. részének rajongói poszterválogatás gyűjtőposztját is. Bár gyűjtögettem én is, aki esetleg tud olyan klassz posztert még, ami igényes, és szerinte simán elmehetne akár hivatalos moziposzternek is, és van kedve, küldje el a hungergames@mailbox.hu címre (elegendő a linket is, ahol a képet megtalálom, illetve forrást mindenképp küldjetek a poszterekhez!), igyekszek szemezgetni a Ti ötleteitekből is. Amit érdemes szem előtt tartani: nem a mennyiség, hanem a minőség számítson! Ja, és még egy kérés: kifejezetten "Part 1"-es, vagyis Kiválasztott, 1. rész posztereket gyűjtögetünk most, vagyis csak olyat küldjetek! :)
  • Szintén a hétvégén érkezik a Kiválasztott könyvváltozatának borítógyűjteménye, sok-sok országból. Ez már el(ő) van készítve, szerintem klassz lett!! :)
  • Elviekben tervben van a Kiválasztott (első felének) "újraolvasása" is, bár ez még kicsit képlékeny, szóval meg nem ígérem, de van rá remény!! :)
  • Ettől a hónaptól kezdve olvashatjátok majd a Kiválasztott novemberi moziverziójáig tartó havi visszaszámlálást, amelyben hónapról hónapra összefoglalom majd mennyiben haladt előre a film elkészítése vagy milyen új infókat, reklámanyagokat kaptunk a filmből. 
  • De természetesen nem gondolom, hogy az oldalnak a továbbiakban csak a Kiválasztottról kell szólnia. Vannak még cikkeim, amik a Futótűzre vonatkoznak, például a film mellékszereplőiről egészen sok cikkem van még félretéve, ezeket olyan 3-4 naponta olvashatjátok majd egy darabig.
  • Illetve minden bizonnyal nagy várakozás övezi majd gondolom a Futótűz DVD változatának megjelenését, és érzékeltem az Éhezők Viadala DVD megjelenése környékén is, hogy sokan találtak úgy ide az oldalra, hogy nem voltak képben a korábbiakkal. Hogy ezúttal hasonló vagy bármilyen más esetben mindenki választ kapjon a kérdéseire, kitettem oldalsávba a DVD címke tartalmát, amire kattintva az összes korábban kitett DVD-vel kapcsolatos hírt megtaláljátok. Igen, egyelőre még csak kettő van belőle, és a többi még az első film DVD-jére vonatkozik, de ez remélhetőleg hamarosan változni fog :)
  • És hogy mire várhattok még a közeljövőben? Volt igény Gale fanfic-re, ilyet olvashattok majd a sötét, hideg estéken (talán januárban és februárban is egyet-egyet, bár lehet, nem mindkettő Gale témájú lesz, az első mindenképp). Én számítok az MTV által szervezett Movie Brawl-ra is, amelyben megküzdhetünk majd esetleg azért, hogy jövőre is az aktuális Éhezők Viadala film legyen a legjobban várt film a fiatalok körében. A január-februári időszak hemzseg a díjátadóktól, és bár aki ismer, tudja, hogy ezekről napi szinten nem számolok be, de ahol komolyabb Éhezők Viadala vonatkozás van, azokat igyekszem majd összegyűjteni.
  • Természetesen komolyabb design-váltás is tervben van, de kékre majd csak az után váltok, ha megjelenik a Futótűz DVD verziója, hacsak el nem húzódik ezúttal is. Ebben az esetben nagyságrendileg tavasz végén, nyár elején lehet számítani erre.
Nos, remélem, tetszenek - vagy legalábbis megszokhatóak - az oldalon eszközölt kisebb változtatások, és abban is bízom, hogy hiába lesz csöndesebb ez a téli időszak, azért továbbra is mindenki elegendő olvasnivalót talál az oldalon a következő időszakban is! Én továbbra is azon leszek, hogy így legyen.

7 megjegyzés:

  1. Király az új fejléc! :)
    És én az újraolvasásnak is örülnék, tavaly is olvastam.

    VálaszTörlés
  2. Perfekt fejléc, perfekt idézet, perfekt Ancsi :)
    Nekem bejön a változás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, köszönöm :) Mondjuk én messze nem vagyok perfekt, de legalább idejében rájöttem, hogy az előzőleg kigondolt fejléc nem lesz működőképes, ez viszont nekem is tetszik :))

      Amúgymeg már egészen azt hittem, hogy az olvasóim újévi fogadalma, hogy idén nem kommentelnek ;) (nem muszáj, persze!) olyan nagy volt a csönd :)

      Gale-fic ügyben pedig azt hiszem, megtaláltam, amit kértél, remélem elég jó is ahhoz, hogy érdemes legyen lefordítani, kitenni!!

      Törlés
  3. Aztaa, nagyon király az új fejléc, iszonyatosan bejönnek a színei.
    Fú, komoly nem tudok betelni vele. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig ha tudnád, hogy mielőtt rábukkantam volna, szinte ott tartottam, hogy írok Neked, hogy csinálj már nekem egyet!! :)

      Én most a Te oldaladtól is odáig vagyok, szóval lógok majd ott is sokat :) :)

      Törlés
    2. Ha bármi van írj nyugodtan, de tényleg isteni lett. :D

      Köszönöm! :) Ráfért már a váltás

      Törlés
  4. nagyon jó az új fejléc! és utólag is boldog új évet kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés